Huawei Band 7 tanıtıldı; İşte özellikleri

0
480 Okunma
huawei-band-7-tanitildi-iste-ozellikleri

Giyilebilir teknoloji kategorisinde önemli bir yere sahip Huawei yeni akıllı bilekliği Huawei Band 7’yi tanıttı. İşte yeni modelin özellikleri ve fiyatı…

Huawei Band 7 özellikleri

Huawei’nin şimdiye kadarki en ince akıllı bilekliği olarak lanse edilen Band 7, sadece 9.99mm kalınlığında ve 16g ağırlığında. 96 spor modunu destekleyen akıllı bileklik çok fazla sayıda farklı dikkat çekici saat arayüzüne sahip. Sağlık işlevleri açısından akıllı bileklik Huawei Band 7 ‘de profesyonel bir sağlık izleme işlevi bulunmakta. Bunlar; destek uyku sağlığı, kan oksijen izleme, stres izleme, kadın fizyolojik döngüsü, kalp sağlığı vb.

huawei-band-7-tanitildi-iste-ozellikleri-1

SpO2 ölçümü yapabilen Band 7, 14 güne kadar pil ömrünü destekleyebilir. Ayrıca manyetik bir şarj platformunda şarj edilen Huawei Band 7, Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip. Bilekliğin işletim sistemi, Huawei tarafından geliştirilen HarmonyOS 2.0’dır. Akıllı bilekliğin obsidyen siyahı, bulutsu tozu, vahşi yeşil ve alev kırmızısı olmak üzere 4 farklı renk seçeneği mevcuttur.

huawei-band-7-tanitildi-iste-ozellikleri-2

Kan oksijen izleme açısından akıllı bileklik Huawei Band 7, Huawei ve Çin Bilimler Akademisi Psikoloji Enstitüsü tarafından ortaklaşa geliştirilen tüm gün stres izleme algoritması HUAWEI TruRelax ile donatılmıştır. Huawei Band 7’nin NFC sürümü, erişim kontrol kartları ve ulaşım kartlarının yanı sıra Xinhe Alipay ödemesi (WeChat ödemesinin sonraki OTA yükseltmesi), müzik kontrolü, uzaktan kumanda fotoğrafçılığı, AOD bilgi ekranı, bilgi gibi işlevleri destekler. Türkiye’de satılması beklenen şık tasarımlı Huawei Band 7’nin yurt dışı satış fiyatı yaklaşık 47 dolar seviyesinde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz