Huawei Band 6 piyasaya sürüldü: İşte fiyatı ve özellikleri

0
571 Okunma

Huawei’nin yeni akıllı bilekliği Band 6 tanıtıldı. Şirket en son 2019 yılında Band 4’ü piyasaya sürmüştü. Daha sonra akıllı bileklik modeli tanıtmayan firma 5 numarayı atladı ve doğrudan Huawei Band 6 ile karşımıza çıktı.

Huawei Band 6 özellikleri

Band 6, 194 x 368 piksel çözünürlüklü 1.47 inç AMOLED ekrana sahip. Huawei Watch Fit ile benzer özellikleri paylaşan akıllı bileklik, 18 gram ağırlığında. Band 6, Band 4’e kıyasla yüzde 148 oranında artırılmış ekran alanı sunmakta. Ayrıca bilekliğin yan tarafında menü geçişleri ve geri çıkma işlemi için fiziksel bir tuş bulunmakta. Huawei Band 6, 5ATM su geçirmezlik derecesine sahip.

Band 6, tek bir şarjla yaklaşık iki hafta çalışabiliyor. Şirket; akıllı bilekliğin sadece 5 dakikalık şarjla size 2 günlük çalışma için yeterli geleceğini iddia ediyor. Aktivite takibi açısından ise Huawei Band 6, 96 farklı spor modunu desteklemekte. Ayrıca yeni modelde; kalp atış hızı izleme, uyku izleme, basınç izleme gibi sağlık takibi özellikleri de bulunmakta.

Bluetooth 5.0’ı destekleyen akıllı bileklik, Android 6.0 veya iOS 9.0 veya sonraki sürümleri çalıştıran cihazlarla eşleştirilebiliyor. Ayrıca NFC desteği bulunan Band 6’nın; erişim kontrol kartı kaydırma, standart bildirim, bağlı bir telefondan çağrı ve mesaj uyarılarının yanı sıra uzaktan kamera deklanşörü ve müzik çalma kontrolleri de bulunmakta.

 

Xiaomi Mi Band 6 ile karşılaştırılan akıllı bileklik; Malezya’da RM 219 (yaklaşık 55 Dolar) fiyatla satılıyor. Grafik Siyah; Amber Gün Doğumu ve Orman Yeşili renk opsiyonlarına sahip olan bilekliğin, önümüzdeki günlerde Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz