Huawei FreeBuds 4i tanıtıldı!

0
186 Okunma
Huawei FreeBuds 4i

Huawei yeni kablosuz kulaklığını bugün tanıttı. Bir önceki seri FreeBuds 3i‘nin geliştirilmesiyle tasarlanan kulaklık uzun pil ömrüyle dikkat çekiyor. Kulaklığını özellikleri ve Çin piyasasındaki fiyatı ortaya çıktı. İşte Huawei FreeBuds 4i hakkındaki detaylar.

Huawei FreeBuds 4i özellikleri ve fiyatı

Huawei FreeBuds 4i tanıtıldı

Tanıtımı yapılan kablosuz kulaklığın satışı henüz başlamadı. 8 Mart’ta satışı başlayacak olan saatin 3 farklı renk seçeneği var. Kırmızı, siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan kulaklık, kulak içi formda tasarlanmış. Kendi kulvarındaki ürünlere göre biraz daha büyük olan kulaklığın bu tasarım farkı aktif gürültü engelleme özelliğini beraberinde getiriyor. ANC adı verilen bu teknoloji ile daha iyi dinleme performansı sağlayabilen Huawei FreeBuds 4i en çok fark yaratan özelliği olması bekleniyor. Kullanım konusunda seçeneklendirilmiş bu özelliği eğer kullanmak istemiyorsanız devre dışı bırakabiliyorsunuz. 3D Biyonik tasarıma sahip kulaklığın kullanımı da oldukça ergonomik. Ayrıca her iki kulaklıkla da çağrı cevaplama veya müzik kontrolü yapabiliyorsunuz.

Airpods için tasarlanan aksesuar: PodChain Pro

Kablosuz kulaklığın şarj özellikli haznesi ile birlikte 22 saate kadar kullanabiliyorsunuz. Tek kulaklığın şarj ömrüne gelirsek bu durum ANC özelliğine bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. ANC özelliği açıkken 7 saat, kapalıyken 10 saat aktif kullanım sunabiliyor.  Bluetooth 5.2 teknolojisi ile gelen kulaklığın tere karşı koruma yapısı var. Bu özelliği sayesinde kulaklığınızı spor yaparken güvenle kullanabileceksiniz.

Gelelim Huawei FreeBuds 4i kulaklığın fiyatına. Henüz Türkiye satışı ile ilgili bir detay yok. Fakat Çin pazarında 499 Yuan fiyatı satılacak. Bu da yaklaşık 75 Dolara tekabül ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz