Chanel yeni makyaj uygulaması: Lipscanner

0
201 Okunma

Yapay zeka desteği ile geliştirilen uygulamalar artık hayatımızın her köşesinde yer alıyor. Bu zamana kadar birçok marka ve platformda saç ve makyaj uygulamalarına rastladık. Bu kez de Chanel markası ruj uygulaması ile gündemde. Lipscanner adı verilen uygulama ile rujların yüzünüzde nasıl göründüğünü satın almadan anlayacaksınız.

Google, sanal makyaj testini başlattı

Lipscanner makyaj uygulaması

Geçtiğimiz dönemler de L’Oréal ve Benefit gibi markaların benzer uygulamalara başvurduğunu görmüştük. Makyaj ürünlerini almadan denemenize imkan veren bu uygulamalar, markaların yeni pazarlama stratejisi. Yapay zeka teknolojisi ile geliştirilen uygulamalar sayesinde tester ürünlere ihtiyaç azalıyor ve online alışveriş daha kolay hale geliyor. 

Chanel yeni makyaj uygulaması Lipscanner 2

Uygulamayı iki farklı şekilde kullanabiliyorsunuz. Mevcut rujlar arasından seçim yaparak dudaklarınızda nasıl durduğunu veya merak ettiğiniz bir rengin hangi ruj olduğunu tespit edebilirsiniz. Ayrıca renk seçeneği için sadece ruj kullanmanıza gerek yok. 400’den fazla farklı yüzey ve tonlar için doğru sonuç alabilirsiniz. Artırılmış gerçeklik teknolojisi ve yapay zeka desteği ile merak ettiğiniz renklerin dudak üzerinde doğru şekilde görmeniz mümkün. Lipscanner ve benzer uygulamalar sayesinde özellikle online alışverişler daha pratik hale gelecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz