Huawei FreeBuds SE muhteşem renkleri ile Türkiye’de satışa çıktı

0
485 Okunma

Kablosuz kulaklık pazarında seçenek her geçen gün artıyor. Küresel olarak tanıtılan birçok kulaklığı artık Türkiye pazarında da çok rahat görebiliyoruz. Huawei bugün yeni bir kablosuz kulaklığını Türkiye için erişebilir hale getirdi. İşte Huawei FreeBuds SE Türkiye fiyatı ve özellikleri

Huawei FreeBuds SE fiyatı ve özellikleri

Huawei FreeBuds SE

Kablosuz kulaklık pazarında en yeni ürün sık aralıklar ile değişiyor. Bu pazarın bugün ki yeni üyesi FreeBuds SE oldu. Huawei, dikkat çeken renkleri ile tanıttığı kulaklığını Türkiye’de satışa sundu. İki farklı rengi bulunan kulaklığın klasik beyaz ve yıldız mavisi seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Özelikle yıldız mavisi yaz aylarında içinizi açacak fresh bir görüntüye sahip.

Kablosuz kulaklığın özelliklerine kısaca değinelim.  Günlük kullanım için oldukça ideal olduğunu dile getirebiliriz. Bu kulaklık modeli kulak içi formda tasarlanmış ve şarj kutusu ile bir tam gün size eşlik edebiliyor. Yüksek ses kalitesini ve ergonomik yapısını destekleyen özel silikon kulak uçları ile gelen modelde; 10 mm dinamik sürücüler yer alıyor.

Telefon görüşmeleri ve ANC özelliği ile temel kulaklık özelliklerine sahip olan Huawei FreeBuds SE; akıllı telefonunuz ile Bluetooth 5.2 üzerinden bağlantı kuruyor. Yakın zaman da yeni bir kulaklık modeli üzerinde çalıştığını duyuran Huawei; bu modelinde daha çok günlük kullanıcılara hitap ediyor.

Huawei FreeBuds SE kablosuz kulaklık Huawei resmi sitesinde satışa çıktı. Kablosuz kulaklık için ödemeniz gereken miktar ise 649 TL.

Alzheimer hastalığının çözümü müzikden geçiyor olabilir!

Fiyat performans ürünü olan bu kablosuz kulaklık hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz