Huawei iki yeni P50 Pocket deri çeşidini piyasaya sürdü

0
234 Okunma

Bugün, Huawei katlanabilir P50 Pocket akıllı telefonu için iki yeni deri çeşidini piyasaya sürdü , tanıtım afişinde gösterildiği gibi, takdire şayan ve çekici görünen altın ve gümüş renk şemaları ile sade deri dokusuna sahip.

Huawei P50 Pocket düz deri versiyonu satışı bugün başlıyor

Daha önce Huawei, dünyayı yeni bir açıyla döndürmenizi sağlamak için P50 Pocket’ı yeni şekillerde yeniden tasarlamak için deri bir dokunuş vereceğini duyurmuştu, ancak şimdi şirket size yukarıda belirtildiği gibi sadece bir değil iki renk tonu sunuyor. Bilgiye göre, Huawei P50 Pocket‘in her iki yeni deri rengi de bugünden itibaren yurt dışında ön siparişe sunuldu ve 4 Temmuz’da düzenlenmesi planlanan Huawei Nova 10 lansman konferansında resmi olarak piyasaya sürülecek.

huawei-iki-yeni-p50-pocket-deri-cesidini-piyasaya-surdu-1

Huawei’nin en yeni katlanabilir akıllı telefonu, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,9 inç ekrana ve 1,04 inç kapak ekranına sahipti. Pocket, 8 ve 12 GB RAM ve 256/512 dahili depolama ile birleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ile donatılmıştır.

Özellikle, 40W süper hızlı şarj cihazını destekleyen büyük bir 4000mAh pile sahipken, kamerasıyla ilgilenirken inanılmaz 40 MP True-Chrome Kamera, 13MP Ultra Geniş Açılı Kamera ve 32 MP Ultra Spektrum Kamera bulunuyor. Ön tarafta telefonun 10.7 MP selfie kamerası bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz