Huawei, müzik akışı hizmetine son veriyor

0
58 Okunma

Google gibi Huawei de çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayan çeşitli uygulama ve hizmetlerden oluşan bir ekosistem geliştirmiştir. Huawei Music, şirket tarafından sunulan ve kullanıcıların Spotify ve Apple Music’e benzer müzik akışı yapmalarına olanak tanıyan birçok hizmetten biridir. Ancak şirket, “son iş gelişmelerinden” dolayı müzik yayını hizmetini durdurduğunu duyurdu.

Huawei, Music hizmetinin sona erdiğini doğruladı

Firma Blog tarafından bildirildiği üzere kullanıcılar, Huawei’den Music’in kullanımdan kaldırılacağını belirten bir mesaj almaya başladı. Bugünden itibaren hizmete güvenenler alternatif aramak zorunda kalacak.

Blog tarafından paylaşılan bildirimin makine tarafından çevrilmiş versiyonu şöyle:

Son yıllarda kullanıcılarımıza yenilikçi uygulamalar ve hizmetler sunmayı misyon edindik. HUAWEI Music, temel müzik ve eğlence hizmetlerini sağlamak için oluşturuldu.

huawei-muzik-akisi-hizmetine-son-veriyor-1

Son ticari gelişmeler nedeniyle şirketin Music Premium Hizmeti 31 Ağustos 2023’te durdurulacak ve ücretsiz müzik radyo hizmetine geçilecek. Bu değişiklikle tamamen tüm kullanıcılarımız için sürdürülebilir bir teknoloji ortamı oluşturmaya ve genişletmeye odaklanmak istiyoruz.

En başından beri HUAWEI Music’e sadık kalan tüm kullanıcılara teşekkür ederiz. HUAWEI Müzik verilerinin işlenmesiyle ilgili herhangi bir öneriniz veya sorunuz varsa HUAWEI resmi web sitesinin alt kısmındaki “Bize Ulaşın” bağlantısını kullanarak https://www.huawei.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu hizmet güncellemesiyle ilgili başka sorularınız varsa müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Firma, ‘ücretsiz müzik radyo hizmetinin’ ne olduğuna dair detay vermedi. Her durumda, Music kullanıcılarının seçebileceği çok çeşitli seçenekler var. Reklamlarla uğraşmanın bir sakıncası yoksa Spotify’ın ücretsiz katmanı iyi bir seçenektir. Birkaç kuruş harcayabilirseniz Apple Music ve YouTube Music de iyi seçeneklerdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz