Huawei Watch FIT Special Edition piyasaya sürüldü

0
387 Okunma

Huawei, küresel müşteriler için Huawei Watch Fit Special Edition akıllı saatini piyasaya sürdü ve bu, Huawei Watch Fit serisinin yeni bir versiyonu.

Bu saat, %70 ekran-gövde oranına ve 456×280 piksel çözünürlüğe sahip dikdörtgen şekilli 1,64 inç HD AMOLED ekrana sahiptir. Ekran ayrıca 326PPI değerine sahiptir ve 16,7 milyon renk üretir.

10.000’den fazla saat yüzü mevcut

İncelemeniz ve tarzınıza uymanız için 10.000’den fazla saat yüzü var. Ayrıca çok sayıda Always on Display (AOD) teması vardır.

Bu saat, yalnızca 21 g ağırlığında hafif bir gövdeye sahiptir ve yalnızca 10,7 mm inceliğindedir. Bu, bileğinize hafifçe oturmasını sağlar. Dikdörtgen akıllı saat, seçilebilecek üç renge sahiptir – Yıldızlı Siyah, Nebula Pembesi ve Orman Yeşili. Kayış silikon ve polimer kasadan yapılmıştır. Sağ tarafta, etkileşim için bir düğme göreceksiniz.

huawei-watch-fit-special-edition-piyasaya-suruldu-1

Bu Özel Sürüm, uyku tanımayı %10 iyileştiren TruSleep 3.0 teknolojisi ile birlikte gelir. Uyku puanınızı ve çok boyutlu uyku metriğinizi kontrol edebilirsiniz.

TruSeen 5.0, %10’luk iyileştirmelerle daha iyi kalp atış hızı izleme ve hız uyarısına sahiptir. SpO2 kan oksijen ölçümü, anormal değişiklikleri ölçmenize ve bildirmenize de yardımcı olacaktır.

Adını tanımlamak için, Huawei Watch Fit Special Edition, 100’den fazla egzersiz modu içerir. Buna Basketbol, ​​Futbol, ​​eSporlar ve Padel de dahildir. Otomatik algılama ve nabız verisi yayınları gibi akıllı özellikler, sağlığınızla ilgili hayati önem taşıyan konuların farkında olmanıza yardımcı olur.

huawei-watch-fit-special-edition-piyasaya-suruldu-2

Bunların dışında gelen arama bildirimleri, kapatmalar, hızlı yanıtlar gibi akıllı özellikler yeni bir kullanıcı deneyimi yaşamanıza yardımcı olacaktır.

9 günlük maksimum güç yedeklemesine ve 6 günlük tipik kullanıma ulaşır. Saat, 5 dakikalık hızlı şarj ile 1 güne kadar dayanabilir.

Huawei Watch Fit Special Edition, 104 USD satışa sunuldu. Ancak yakında daha fazla pazarda satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz