Huawei Watch 3 serisi Türkiye’de satışa çıktı!

0
220 Okunma
Huawei Watch 3 serisi Türkiye'de satışa çıktı!

Huawei yeni nesil iki akıllı saati için Türkiye satışına başladı. Huawei Watch 3 ve Huawei Watch 3 Pro olarak sunulan akıllı saatin Türkiye satış fiyatı kısa açıklanmıştı. Fiyatın açıklanmasının ardından resmi satışları da başladı. İşte Huawei Watch 3 ailesinin özellikleri ve fiyatları.

Huawei Watch 3 ve Huawei Watch 3 Pro özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch 3 serisi Türkiye'de satışa çıktı!

Öncelikle serinin en güçlü modeli olan Huawei Watch 3 Pro ile başlayalım. Premium bir görüntüye sahip olan bu akıllı saat titanyum gövdeye sahip. Üstelik tasarım özellikleri kadar teknik özellikleri de üst seviyede. 1,43 AMOLED ekrana sahip saatin önceden yüklenmiş birçok yüzü bulunuyor. Akıllı hareketler ile kontrol edilebilen saat, tüm aktivitelerinizi takip edebiliyor. Ortalama 5 günlük pil ömrü ile neredeyse bir telefon kadar işlev göre Huawei Watch 3 Pro akıllı saatin satış fiyatı ise 5699 TL olarak belirlenmiş.

Huawei Watch 3 akıllı saat ise benzer özelliklere sahip fakat malzeme türünde farklılıklar var. 2 farklı renk seçeneğine sahip cihazın ortalama pil ömrü 3 saat. 7/24 tüm ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz bu akıllı saatin fiyatı ise 4999 TL olarak belirlenmiş durumda.

Tasarım olarak iki farklı malzeme ile sunulan benzer özelliklere sahip akıllı saatlerin fiyatları oldukça yüksek. Akıllı telefon kadar işlevi bulunan bu akıllı saatlerin fiyatları da benzer şekilde bir telefona yakın tutulmuş. Ürünleri Huawei mağazasından satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz