Huawei’den kadınların ilgisini çekecek yeni kulaklık

0
551 Okunma

Huawei bugün Viyana’da gerçekleştirdiği etkinlikte kablosuz kulaklık ürün gamına bir yeni modelini ekledi. Şirketin tanıttığı yeni model tasarımıyla çok konuşulacağa benziyor. İşte Huawei‘nin ruj şeklindeki yeni kulaklığı FreeBuds Lipstick;

FreeBuds Lipstick özellikleri

Oldukça şık ve zarif görünen FreeBuds Lipstick, ruj benzeri bir kasaya sahip. Aktif gürültü engelleme özelliği bulunan kulaklık 14,3 mm LCP dinamik sürücü ile donatılmış. Bluetooth 5.2 bağlantı desteği ile gelen FreeBuds Lipstick, kulaklarınızın şekline göre ses kalitesini optimize etmek için uyarlanabilir kulak eşleştirme teknolojisine sahip.

huaweiden-kadinlarin-ilgisini-cekecek-yeni-kulaklik-1

Tüm Android ve iOS akıllı telefonlar ile uyumlu FreeBuds Lipstick, ANC açıkken şarj kutusu ve tam şarj ile 14 saat, şarj kutusu olmadan 2,5 saat kesintisiz müzik dinleme imkanı sunuyor. ANC kapalıyken ise cihaz kutu ile 22 saat, kutusuz 4 saat kullanılabiliyor. Son olarak IPX4 sertifikasına sahip model, kokulu özel bir kutuyla geliyor. Şık tasarımı ve yüksek teknolojisiyle dikkat çeken kulaklığın Avrupa fiyatı 249 Euro olarak belirlendi. Ürünün ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

 

Huawei’nin ruj şeklindeki kulaklığını nasıl buldunuz? Yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz