Ders çalışırken dinleyebileceğiniz playlistler

0
203 Okunma

Ruhumuzu besleyen müzik, yaptığımız işe odaklanmamızda yardımcı oluyor. Sizler için daha önce spor ve yemek yaparken dinleyebileceğiniz playlistleri derlemiştik. Bu kez karşınıza ders çalışırken dinleyebileceğiniz playlistler çıktık. İşte ders çalışırken dinleyebileceğiniz playlistler:

Kitap ve Piyano

“Okumayı sevenlere sakin melodiler.” açıklamasıyla oluşturulan Kitap ve Piyano playlisti 50 parçadan oluşuyor. Bu parçalar ruhu dinlendirirken odaklanmanıza imkan tanıyor.

Maksimum Konsantrasyon

Ders çalışırken dinleyebileceğiniz playlistler listemizdeki bir diğer tavsiyemiz Maksimum Konsantrasyon. 100 şarkıdan oluşan bu playlist mükemmel piyano melodileri ile verimli dakikalar geçirmenizi sağlıyor.

Ödev

Ödevlerinizi yaparken sizlere eşlik edecek bu playlist Spotify tarafından oluşturuldu. 100 şarkıdan oluşan Ödev playlisti verimli çalışmanıza yardımcı olacak enstrümantal elektronik parçalar içerir.

Hafif Müzik

Türkçe şarkılardan vazgeçemeyenler için oluşturulan Hafif Müzik listesi 50 şarkıdan oluşuyor. Playlist arkada çalmalık Türkçe şarkıları bir araya getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz