İçtiğiniz su temiz mi?

0
198 Okunma

Gün içinde birçok farklı alanda su tüketmek zorunda kalıyoruz. Peki içtiğiniz sular temiz mi? Lishtot TestDrop Pro ile içtiğiniz suyun kalitesini ölçebilirsiniz.

Sıcak havalar için Coldwave sürahi soğukluğu

 

Lishtot TestDrop Pro

Hepimiz sağlığımız konusunda mümkün olduğu dikkat etmeye çalışırız. Hem sağlıklı hem de uzun yaşamak hemen hemen bütün insanların ortak düşüncesidir. Bu sağlığı korumakta tükettiğimiz yiyecek ve içeceklere dikkat etmekle mümkün. Günlük olarak tükettiğimiz yiyecekler ve içtiğimiz içecekler bu sağlığı olumlu veya olumsuz etkiler. Bu sebeple hepimiz hijyen ve sağlık açsından kontrol edilmiş yiyecekleri tüketmeyi tercih eder hatta bununla da yetinmez sebze ve meyveleri ayrıca sirkeli suda bekleterek tüketiriz. Ancak bu hijyeni su seviyesinde hiçbir zaman düşünmeyiz. Suyu her zaman saf ve temiz olarak algılarız ancak öyle değildir. İçtiğimiz veya duş algımız sular biz farkında olmasak bile zaman zaman alerji olmamıza hatta hasta olmamıza neden olabilir.

Suyun temiz ve hijyen olup olmadığına genellikle tadından kokusundan veya renginden karar veririz. Rengi gözümüze iyi geldiyse ve veya tadı damağımıza uyduysa suyun temiz olduğuna karar verir ve tüketmeye devam ederiz. Ancak bu yanlıştır. Duyularımız her zaman tükettiğimiz suyun kalitesi ile ilgili bize doğruyu söyleyemeyebilir ve biz temiz olmayan suyu tüketmeye devam edebiliriz.

Lishtot TestDrop Pro suyun saflık derecesini ölçer. Göremediğimiz, koklayamadığımız veya duyularımızla algılayamadığımız maddeleri su içinde test eder. TestDrop Pro, suyun içine batırılmaya ihtiyaç duymadan suyu tarar ve akıllı telefon uygulamasıyla temizlik yüzdesini söyler. TestDrop Pro ile suyunuzun kalitesini dakikalar içinde ölçebilir hijyen testi yapabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz