İlham verici, minik akıllı ev konseptinde yok yok!

0
274 Okunma

Zarifliği akıllı ev çözümleri ile bir araya getiren Control4, yeni küçük ev konseptini tanıttı. Konsept özellikle tasarımcılara ve mimarlara ilham vermek için ortaya çıkmış gibi duruyor. Küçük bir evin ne kadar verimli olabileceğini ve teknoloji ile donatılabileceğini gösteren akıllı ev konsepti görenleri heyecanlandırıyor. 

Control4’ün küçük akıllı evi akıllı aydınlatmalardan ses kontrolüne kadar bir dizi teknoloji ile donatılmış. İleri teknolojiyi ufacık bir evin içine sığdıran şirket yeni nesil inşaat sektörüne öncülük yapmak istiyor. 

Evde küçük bir mutfak, salon ve kaliteli bir yatak odası bulunuyor. Evdeki Wi-Fi özellikli cihazlar, akıllı ambiyans yaratmaya ve yaşamı dijital bir eğlenceye dönüştürmeye yönelik kullanılıyor. Evin sıcaklık kontrolü ve kilitleri bile dijital şekilde yapılıyor. 

Control4’ün akıllı ev konseptinde tek kelime birçok komutu verebilmek için yeterli. Örneğin, ‘Dışarıda’ dendiği zaman evdeki tüm iç lambalar kapanıyor, dış lambalar açılıyor ve termostatın ısısı düşürülüyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz