WhatsApp sesli mesaj kurallarını yeni baştan yazıyor

0
319 Okunma

Mesajlaşma platfromu sevilen özelliği sesli mesajlar için bir dizi yeni özellik sundu. Geçtiğimiz gün Btea kullanıcılarına açılan küresel ses oynatıcı dahil birçok özellik kullanıcılar ile buluştu. İşte her şeyi değişterecek güncelleme ile gelen özellikler.

WhatsApp sesli mesaj özelliklerini geliştiriyor

Whatsapp sesli mesaj özelliği

Mesajlaşmaya yeni bir yorum katan uygulamanın hiç şüphesiz en sevilen özelliği sesli mesaj yöntemi. Uzun uzun yazmanıza gerek kalamadan konuşarak mesajlaşmayı sağlayan bu yöntem artık daha kullanışlı hale gelecek. Konu ile ilgili açıklamasında sesli mesajların çok kullannıldığını ve artık bu yönde mesajlaşmanın ve kayıtların dinlenmesinin kolaylaştılmak istediğini dile getirdi.

Clubhouse özel hayatınıza saygıyı arttırıyor! İşte yeni özellik

Bu kapsamda bir dizi yeni özellik bulunuyor. Sırayla bunlara göz atalım;

  • Dinleme hızı ayarlama: Daha önce yayına giren bu özellik ile ses kayıtlarını 2x seviyesine kadar hızlandırabiliyorsunuz.
  • Ses kayıtlarında titreşim görseli: Eskiden tek düze devam eden ses kayıt görüntüsü artık ses seviyesine göre şekillendirilmiş görüntüye sahip.
  • Duraklat-devam et: Herhangi bir sesli mesajı dinlerken istediğiniz yerde duraklatıp dinleme işlemi yapabileceksiniz.
  • Sohbet dışında oynatma: Küresel sesli oynatıcı adı ile bir süredir gündeme gelen özellik nihayet kullanıma sunuldu. Bu özellik sayesinde sesli mesaj dinlerken diğer mesajlar arasında gezinebileceksiniz.
  • Oynatma hatırlatma: Yarıda bıraktığınız herhangi bir ses kaydını mesaja tekrar girdiğinizde kaldığınız yerden devam ettirebileceksiniz.
  • Taslak görüntüleme: herhangi bir ses kaydını göndermeden önce dinleyebilirsiniz.

Birbirinden kullanışlı özellikler ile artık sesli mesaj daha kayifli hale gelecek. WhatsApp’ın yeni özelliklerinden siz en çok hangisini beğendiniz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz