Instagram’da iyi fotoğraflar paylaşmak için tüyolar

0
861 Okunma
Instagram-da-daha-iyi-fotograflar-paylasmak-Instagram-icin-fotograf-cekme-tuyolari

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan herkes Instagram’da daha iyi fotoğraflar paylaşmak istiyor. Hal böyle olunca birkaç taktik ile harika fotoğraflar paylaşabiliyorsunuz. Instagram için fotoğraf çekme tüyoları ile birlikte gerçekten de başarılı fotoğraflar çekebilir ve takipçi sayınızı artırabilirsiniz. Gelin taktiklere geçelim:

Basit tüyolarla Instagram’da daha iyi fotoğraflar paylaşmak

Öncelikle vücudumuza uygun kıyafetleri ve renkleri giymek çok önemli. Zira vücut yapımıza göre giydiğimiz kıyafetler hem içinde daha iyi hissetmemizi sağlayacak hem de fotoğraflarda da daha iyi görünmemizi sağlayacak. Örneğin hafif kilomuz varsa biraz daha dökümlü kıyafetleri tercih etmek fotoğraflarda daha ince çıkmamızı sağlar.

Yukarıdaki fotoğraftada görüldüğü gibi yan durmak ve parmak ucunda poz vermek fotoğrafı çok daha gösteriyor. Giyilen siyah rengi ise kusurları örtüyor ve daha şık bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.

Instagram için fotoğraf çekme tüyoları arasında pek çok şey yer alıyor. Bu fotoğrafta ise görüldüğü üzere pozda odaklanılan noktalar değişiyor. Boydan fotoğraf yerine yarım çekilen fotoğraf ve üste atılan ceketi tutuşa kadar değişen bu taktikler, fotoğrafın havasını değiştiriyor.

Instagram için fotoğraf çekme tüyoları

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Experimenta/ experiment ? . . . #phototips #photoifeas #fadhionblogger #miamiblogger

Bonnie Rodríguez Krzywicki (@bonnierzm)’in paylaştığı bir gönderi ()

Kim demiş aşağıdan fotoğraf çekilmez diye? Boyunuzu daha uzun göstermek istiyorsanız, aşağıdan çekeceğiniz fotoğraflar hem daha ince çıkmanızı sağlayacak hem de arka planda daha güzel manzaraları yakalamanızı sağlayacak. Örneğin harika mavilikte gökyüzü ve bulutları.

Eğer hafif bir göbeğiniz varsa ve fotoğrafta çıkmasını istemiyorsanız, önünüze bir obje alarak ya da fotoğraftaki gibi bir tırabzana dayanarak, kusurlarınızı gizleyebilir fotoğraflarınızı daha estetik hale getirebilirsiniz.

Fotoğrafa hareket katmak çok önemli bu nedenle, eğer uçuş uçuş elbiseler giyiyorsanız savurarak yakalacağınız pozlar çok daha iyi görünecektir.

Fotoğraf çekerken klişelerden kaçınıp, fotoğraflara hareket katmanız oldukça önemli. Zira özgüveniniz fotoğrafa yansırsa zaten o en iyi fotoğraf olacaktır.

Daha fazla taktik için buraya bakabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz