Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic tanıtıldı

0
315 Okunma
Mi True Wireless Earphones 2 Basic-00

Xiaomi etkinliğinde bütçe dostu Mi True Wireless Earphones 2 Basic modelini tanıttı. Bu kulaklık, Mi Airdots 2 SE’nin yeniden adlandırılmış versiyonu ve kablosuz kulaklık fiyat etiketiyle oldukça dikkat çekiyor. Kulaklığın tasarımının yanında özellikleri ve bütçe dostu olan fiyatı:

Mi True Wireless Earphones 2 Basic özellikleri

Mi True Kablosuz Kulaklıklar 2 bu yılın başında hem Apple AirPods için hem de Samsung Galaxy Buds için daha ucuz bir alternatif olarak duyuruldu.

Tasarımının oldukça başarılı olduğu bu kulaklık diğer muadillerine oldukça benzer bir tasarıma sahip. Xiaomi bu kulaklıklarında kalın gövde tasarımı ve popüler değiştirilebilir silikon uçlarını ekliyor olmasıyla dikkat çekiyor. Kulaklığın özelliklerine baktığımızda ise şarjımıza hafif bir cihaz çıkıyor. Kulaklıklarının her biri 4.7 gram ağırlığında, şarj kutusu ile beraber ise toplam 50 grama çıkan ağırlığı kulakta dikkat çekiyor.

Tasarım kısmında Apple’ın AirPods’una yaklaşan kulaklıkta 14.2 mm ses sürücüsü eklenmiş durumda. Gürültü engelleyici özelliği bulunan kulaklıklar, çift mikrofona sahip olmasının yanında bir de dokunmatik kontrol ve otomatik oynatma özelliğine de sahip olmasıyla beğeni toplayacak.

Kulaklık hem Android hem de iOS cihazlarla sorunsuz çalışıyor.  Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisine yer verilen kulaklık 5 saate kadar aktif kullanım sunuyor ve kutusuyla birlikte bu süre 20 saate kadar çıkıyor.

Yeni kulaklık modelinin en dikkat çeken yanıysa şüphesiz fiyatı. Kulaklık çıkışa özel 29,99 euro gibi bir fiyata sahip olacakken, sonrasında fiyatı 39,99 euro olacak ki bu Türkiye’deki fiyat etiketinin çok yüksek olmayacağını gösteriyor.

Uyumaya yardımcı: Huami Amazfit ZenBuds kulaklık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz