Instagram’da önerilen gönderiler nasıl kapatılır?

0
239 Okunma

Instagram’da gezinmek imkansız bir başarı haline geldi. Bireysel yayınlarımızın çoğu birkaç yıldır kronolojik sıranın dışında olmakla kalmıyor, aynı zamanda bu sözde ” önerilen gönderiler ” ekranlarımızı tamamen ele geçiriyor. Sosyal medya platformu, kullanıcılarının yenilikçi önerilen gönderiler özelliğinden yararlandığına yemin etse de, çoğu kişi aksini iddia ediyor. Çoğu zaman, bu gönderiler hesaplarımızla veya kişisel ilgi alanlarımızla ilişkili değildir.

Bunu aklımızda tutarak, merak etmekten kendimizi alamıyoruz: Önerilen gönderilerin Instagram akışımızda görünmesini nasıl durdurabiliriz? Neyse ki, cevaplarımız var, bu yüzden daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

Instagram‘da önerilen gönderileri kapatma

Ağustos 2020’deki bir güncellemeden sonra kullanıcılar, takip etmedikleri kişilerin gönderilerinin Instagram akışlarında görünmeye başladığını fark etti. Açıkçası, uygulama yaratıcı bir şey yaptığını düşündü. Ancak, pek çoğu yeni özelliğin hayranı değildi. O zamandan beri, milyonlarca insan diğer sosyal medya hizmetlerine yöneldi ve önerilen gönderilerle ilgili rahatsızlıklarını dile getirdi.

instagram-da-onerilen-gonderiler-nasil-kapatilir-1

Instagram’ın Yardım Merkezi’ne göre , kullanıcıların önerilen bir gönderiyi gizlemelerinin bir yolu var. İşte nasıl:

  • Gönderinin sağ üst köşesindeki üç noktayı tıklayın, ardından İlgilenmiyorum’a dokunun.
  • Gönderi gizlendiğinde, Instagram’dan geri bildirim isteyen bir mesaj göreceksiniz.
  • Tekrar görme olasılığını azalttığı için “Bu hesaptaki gönderileri görmek istemiyorum”u seçmenizi öneririz.
  • Feed’inizde kalan önerilen gönderiler için bu adımları tekrarlayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz