A101 21 Temmuz aktüel kataloğu Kiwi KHB 4415 Çubuk El Blender

0
780 Okunma

A101 aktüel kataloğu bu hafta efsane ürünler ile geliyor. Evinizdeki tüm küçük ev aletlerini yenileyebileceğiniz ve çeşitli kişisel bakım ürünleri satın alabileceğiniz katalog; birbirinden güzel ürünler içeriyor. Biz bu hafta sizler için Kiwi KHB 4415 Çubuk El Blender’ı inceleyeceğiz.

Kiwi KHB 4415 Çubuk El Blender

Mutfakta hayat kurtaran vazgeçemediğimiz ürünlerin başında gelen Kiwi KHB-4415 Çubuk El Blenderı 300 watt gücüyle büyük parçaları küçültmenize yardımcı olur. Paslanmaz çelik bıçaklarıyla uzun yıllar kullanabileceğiniz cihaz ışığa dayanıklı özelliği sayesinde yemeklerinizi ocaktan kaldırmadan rahatça hazırlamanıza yardımcı olur.

a101-21-temmuz-aktuel-katalogu-kiwi-khb-4415-cubuk-el-blender-1

Sizi rahatsız etmeyecek derecede az ses ile çalışan Kiwi KHB-4415 Çubuk El Blenderı kolayca ayrılabilen aparatı ürünü temizlemede ve mutfağınızda saklamanızda rahatlık sağlamaktadır. Plastiği sayesinde ürün darbelere, düşmelere ve çiziklere karşı dayanıklı olur.

Muhteşem tarifleri hazırlayıp deneyebileceğiniz bu ürünün parçaları bulaşık makinesi içinde kolayca yıkanabilmektedir. Teknolojik özellikleri ve pratikliği sayesinde günlük kullanım için ideal bir ürün olan Kiwi KHB-4415 Çubuk El Blenderına 21 Temmuz tarihinde A101 mağazalarından ulaşabilirisiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için A101 aktüel kataloğunu ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz