Instagram’daki en gerçekçi 5 sanal Influencer

0
1.092 Okunma

Sosyal medyanın dijital bir pazara dönüşmesiyle her geçen gün sanal Influencer sayısı artıyor. Influencerlık tüm dünyada önemli bir yere sahip olan bir meslek dalı haline gelmiş durumda. Büyük markalarla anlaşmalar yaparak marka ve kullanıcı kitle arasında bir köprü kurmakta.

Influencerlık sadece insanlar tarafından icra edilmiyor. İlk kez 2016 yılında karşımıza çıkan sanal Influencerların popülerliği artıyor. Bu içeriğimizde sizlere Instagram’daki en gerçekçi 5 sanal Influencerı listeledik.

Miquela

instagram-daki-en-gercekci-5-sanal-influencer-1

İlk sanal Influencer Lil Miquela (diğer adıyla Miquela Sousa veya basitçe Miquela), 2016 yılında Los Angeles merkezli bir girişim olan Brud tarafından yaratılan Brezilya-İspanyol bir model ve şarkıcıdır. Her yerde bulunan çevrimiçi varlığı göz önüne alındığında, kendi kendini tanımlayan bu 19 yaşındaki “robot”, sanal etkileyicinin profilini mutlaka incelemelisiniz. 

Imma 

instagram-daki-en-gercekci-5-sanal-influencer-2

Imma ikonik pembe saçları ve şaşırtıcı gerçekçiliği ile Japonya’nın ilk sanal etkileyicisi. Ayrıca Instagram’da en çok tanınan yüzlerden biri. Bu Japon model, kendini sanal bir insan şirketi olarak tanımlayan Aww Inc. tarafından oluşturuldu. Imma ilk olarak Ekim 2018’de Instagram’da göründü ve Ocak 2019’un sonunda 18.000’den fazla takipçi kazandı. Şubat 2022 itibariyle 350.000’den fazla takipçisi var.

Bermuda

instagram-daki-en-gercekci-5-sanal-influencer-3

​​​Bir diğer sanal Influencer Bermuda, Los Angeles merkezli bir sanal “it girl” ve bir müzisyendir. 2018’de Instagram’da ilk göründüğünden beri, CGI gerçekçiliği uzun bir yol kat etti. Son fotoğraflarından bazıları onu gerçek bir mankenden neredeyse ayırt edilemez hale getirdi.

Shudu

instagram-daki-en-gercekci-5-sanal-influencer-4

Yok artık diyebileceğiniz bir diğer sanal Influencer Shudu, kendisini Güney Afrika’dan “dünyanın ilk dijital süper modeli” olarak tanımlıyor.

Rozy

Rozy, Sidus Studio X tarafından geliştirilen Güney Kore’nin ilk sanal etkileyicisidir. Şu anda Instagram’da 113.000’den fazla takipçisi olan Rozy, bu listedeki diğer VI’lardan pek farklı değil. Seyahat etmeyi, modellik yapmayı, yoga yapmayı ve macera sporlarını sevmekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz