İnfluencer olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat

0
545 Okunma
Influencer Academy

Sosyal medyanın hayatımızdaki yerinin artması önce yeni bir hobiye sonra da yeni bir mesleğe kapı açtı. Özellikle gençlerin ilgisini çeken influencerlık için güzel bir fırsat haberimiz var. Tatilsepeti öncülüğünde başlayacak olan “Influencer Academy ” sizi hayallerinize götürecek bir eğitim olabilir.

Influencer Academy  nedir? Nasıl katılım sağlanır?

Influencer Academy

Gezmeyi, fotoğraf çekmeyi, yaşadıklarını bir blog ile insanlara aktarmayı seven kişilerin genel olarak yöneldiği alan için şimdi profesyonel olmayı sağlayacak bir eğitim var. Alanında uzman kişiler tarafından verilecek eğitim ile siz de hayal ettiğiniz bu alana yönelebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olan bu eğitimin başvurularını Tatilsepeti üzerinden yapabiliyorsunuz. Toplam 4 ay sürecek olan eğitim Şubat ve Mayıs ayları arasında yapılacak. Alanında uzman kişiler, influencer marketingi yoğun kullanana markaların yöneticileri ve adıyla ön plana çıkmış influencerlar tarafından online ve teorik dersler alabileceksiniz. Bir çok söyleşi ve programa dahil olabileceğiniz bu eğitim ile ayda en çok başarıya ulaşan 4 kişiyi eğitimlerin yanı sıra tatiller de bekliyor. Sezon, trend ve kampanyalar göz önünde bulundurularak tamamen Tatilsepeti sponsorluğunda çeşitli gezilere katılabilecek ve gezdiğiniz yerler için şirket adına içerik oluşturma fırsatı bulabileceksiniz.

Türk Telekom’dan gençler için büyük avantaj!

Oldukça geniş bir konuşmacı kitlesine sahip olan “Influencer Academy ” hakkındaki sayfalara Tatilsepeti web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Siz de kariyerinizi bu yönde ilerletmek veya hobi olarak bu iş ile ilgilenmek istiyorsanız, ücretsiz ve alanında uzman kişilerden alacağınız eğitim ile büyük bir adım atabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz