Instagram’dan profesyonel hesaplar için yeni adım

0
158 Okunma

Popüler sosyal medya platformu Instagram geçtiğimiz yıldan itibaren içerik oluşturucuları için bir çok işlev kazanmıştı. Platform bu kez profesyonel hesapların Reels ve Canlı Yayın istatistiklerini detaylı görmelerini sağlayacak.

Instagram analizleri geliştiriyor

Yayınlanacak bu özellik ile paylaşımlar hakkında tüm verilere erişim sağlanacak. Böylece Instagram içerik üreticileri, daha başarılı analizler yapabilecek. Örneğin Reels videolarının oynatma sayısıbeğenilerikaydetmeleriyorumlarıulaşılan hesaplar ve yeniden paylaşımların verileri görüntülenebilecek. Canlı yayın tarafında ise eş zamanlı izleme sayısıyorumlarpaylaşımlar ve ulaşılan hesaplara erişmek mümkün olacak.

instagram-dan-profesyonel-hesaplar-icin-yeni-adim-1

Şirket konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

“İçerik oluşturuculardan ve işletmelerden gelen geri bildirimlere dayanarak, bugün Reels ve Live için analizler sunuyoruz. Topluluğumuzun bu içerik biçimlerini benimsemesinden ilham aldık ve içerik oluşturucuların ve işletmelerin içeriklerinin nasıl performans gösterdiğini anlayabilmesini sağlamak istiyoruz.”

Bu özelliğin tam olarak ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. Ancak 2021 yılı içinde kullanıcılarla buluşması planlanmakta

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz