Instagram işletme hesaplarına yeni özellikler ekledi

0
137 Okunma
Instagram işletme hesaplarına yeni özellikler ekledi

İki farklı şekilde kullanabildiğimiz Instagram, kişisel ve profesyonel hesaplar veya işletmeler için ayrı hizmetler sunabiliyor. Marka ve tanınır kişilere ait hesapların arasında bulunduğu işletme hesapları için yeni özellikler eklendi. Özellikler arasında Performansını Takip Et, Gelişmelerden Haberdar Ol ve İşletmeni Büyüt gibi seçenekler yer alıyor. 

Yeni Instagram özellikleri

Instagram işletme hesaplarına yeni özellikler ekledi

Kişisel hesapların sosyal medya platformundan beklentileri ile işletme ve içerik üreticilerin beklentileri oldukça farklı. Her geçen gün uygulamanın bünyesine yeni özellikler kazandıran Instagram bu kez işletme hesapları için yeni özellikler geliştirdi. Kullanıcılarla daha kolay etkileşim kurulmasını sağlayacak özelliğin adı “Profesyonel Pano

LinkedIn yeni özellikleri ile kullanıcı deneyimini arttırıyor

Profesyonel Pano içerisinde bir çok özelliği barındırıyor. Bu özellik ile kullanıcı istatistiklerini ve son 30 günlük izlenim raporunu kolayca görüntüleyebiliyorsunuz. Ayrıca pano işlevleri kullanma ve eğitici bilgilere erişme merkezi görevini de üstleniyor. işletmeni büyüt alanında rozetlerinizi ve alışveriş özelliklerinizi düzenleyebiliyorsunuz. “Gelişmelerden Haberdar Ol” alanı ise eğitici kaynaklara ulaşmanıza imkan sağlıyor.

Eğer profesyonel bir hesaba sahipseniz daha fazla kullanıcıya erişmek ve sayfanızı büyütmek için yeni güncellemenin özelliklerinden siz de faydalanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz