Instagram DM değişiyor! İşte yeni temalar

0
541 Okunma

En sevilen sosyal medya platformlarından olan Instagram, sadece fotoğraf paylaşımı için kullanılmıyor. Sohbetler ve karşılıklı etkileşimler için kullanan Instagram DM yeni görüntüsüne kavuşuyor. Yeni gelen tema seçenekleri ile mesajlaşma daha renkli hale gelecek.

Instagram DM renklendi. Yeni temalar geldi!

Bir süredir kullandığımız sohbet temaları özelliği daha da gelişiyor. Sohbet temeları, sohbet içerisindeki renkleri, yazı renklerini ve butonların görünümünü değiştirebiliyor. Özel zamanlarda planan temalara yenileri eklendi. Bu kez konumunz Coachella festivalleri. Nisan ayı içerisinde gerçekleşen bu festivel müzik ve eğlence temalı. Kaliforniya’da gerçekleşen festivel için şimdi iki yeni tema bulunuyor.

Instagram DM tema

Temalar her zaman ki gibi Instagram sızıntılarının baş ismi Alessandro Paluzzi tarafından keşfedildi. Paluzzi iki yeni tema için Coachella festivalini işaret ederek görüntülerini paylaştı. Festival dönemine özel olarak tasarlanan bu temalar an itibari ile kullanılabiliyor.

Instagram DM tema nasıl değiştirilir?

Herhangi bir uygulamayı kullanırken özelliştirmeyi tercih ediyoruz. Kendi zevklerimize göre tercihler yapabileceğimiz uygulama içerisinde artık Instagram’da yer alıyor. Siz de Instagram DM temalarını birkaç adım ile değiştrebilirsiniz. Özel zamanlar için tasarlanan temaların yanı sıra sürekli kullanacağınız farklı renklerde var. Bu yeni tema üzerinden gidecek olursak; öncelikle en son Instagram sürümünün yüklü olduğundan emin olun. Eğer son sürüm yüklediyseniz adımlara geçebiliriz.

  • Instagram hesabınıza giriş yapın
  • Herhangi bir sohbete giriş yapın
  • Sağ üst köşede yer alan seçenkler butonuna tıklayın
  • Açılan pencerede Tema seçeneğini göreceksiniz.
  • Tema seçeneğinden istediğiniz temayı ve Coachella temasını seçebilirsiniz.

İşte bu kadar kolay!

Siz Instagram da hangi temaları kullanıyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz