Sportiflerin tercihi Huawei Watch GT Runner Türkiye’de satışa sunuldu!

0
273 Okunma
Huawei Watch GT Runner

Akıllı saat pazarında seçenekler hiç bitmiyor. Şık tarasımlardan sportif seçeneklere kadar birçok modelin yer aldığı pazara bugün Türkiye için yeni bir ürün eklendi. Huawei Watch GT Runner Huawei resmi sitesinde satışa sunuldu. İşte sportif akıllı saat modelin özellikleri ve fiyatı.

Instagram DM değişiyor! İşte yeni temalar

Huawei Watch GT Runner özellikleri ve fiyatı

Huawei ürün çeşitliliğini bir hayli arttırdı. Firma Türkiye’de resmi şube açması ile birlikte bir çok ürününü Türkiye pazarına da getiriyor. Şimdi ise tanıtımı yapılan Watch GT Runner akıllı saat için Türkiye vakti. Sportif tasarımı ve öne çıkan özellikleri ile akıllı saat modeli satışta.

Tasarımına yakışır ek avantajlar ile gelen akıllı saat modeli 12 aylık Premium koşu uygulaması üyeliği ile birlikte geliyor. Buna ek olarak siteden satın aldığınız akıllı saate birlikte; kilonuzu adım adım takip edecek Huawei Akıllı Tartı 3‘te hediye edilecek. Sportif tasarımın içine şıklığı da sığdıran Huawei, yuvarlak kasasını tek renk seçeneği ile sunuyor. Siyah renk ile satışa sunulan akıllı saatin koşucular için özel programları var. Bilimsel Koşu Programı ile destekelenen akıllı saat, koşularınızda size yapay zeka ile yön veriyor.

Huawei Watch GT Runner

İki hafta gibi uzun pil ömrü ile neredeyse kolunuzdan hiç eksiltmeyeceğiniz model; telefon görüşmesi ve bildirim takibi konusunda da yetenekli. Birçok özelliği barındıran Huawei Watch GT Runner hediyeli ile birlikte Huawei resmi sitesinden satışta. Ürünü satın almak için ödemeniz gereken rakam ise 3499 TL olarak belirlenmiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz