Instagram en çok kesinti yaşayan sosyal ağ!

0
143 Okunma
Instagram

Popüler sosyal ağlarda yaşanan kesintiler bazen gerçekten de sinir bozucu bir hale gelebiliyor. Bu noktada yayınlanan en çok kesinti yaşayan sosyal ağlar listesinin lideri Instagram oluyor.

Teknoloji platformlarında ve sosyal medyada kesintileri izleyen bir şirket olan Ookla’nın Down Detector’un bulgularına göre, Instagram’ın 28 Kasım 2019’da 21 bin 682 raporla en yüksek kesintiyi yaşayan sosyal platform oldu. Onu sırasıyla Snapchat, 18 bin 252 kesinti takip ederken, Twitter 15 bin 952 kesinti yaşadı.

Haftanın sosyal medya reyting sıralaması

Instagram ile birlikte birçok sosyal ağ 2019’un son çeyreğinde kesinti yaşadı

Yaşanan bu kesintiler, sosyal medya kullanıcılarının da türlü türlü sorunlar yaşamasına neden oldu. Bazıları hesaplarına giremezken bazılarının yalnızca bazı işlemler yaparken sorunlar yaşadığı görüldü. Bunların yanında Instagram ve WhatsApp gibi şirketlerin sahibi Facebook 12 bin 726 kesinti yaşamış oldu.

Ancak genel olarak bakıldığında hem kesinti süreleri hem de yüksek oranda kesinti bildirilen Facebook ve Instagram kullanıcılarının sayısı son çeyrekte 34 bin 408’e kadar yükseldi.

Facebook Messenger uygulaması ise 8 bin 952 kullanıcıyla küçük bir aksama yaşadı diyebiliriz. Popüler uygulamalar arasında yer alan Snapchat’e ise beş buçuk saat boyunca giriş yapılamadı ve kullanıcıların sohbet etmesini, arkadaşlarının fotoğraflarını göndermesini veya almasını engelleyen bir sorun ile karşılaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz