Şevket Çoruh’a attığı tweet nedeniyle soruşturma açıldı!

0
367 Okunma
sevket-coruha-attigi-tweet-nedeniyle-sorusturma-acildi-1

Elazığ depremiyle ilgili paylaşımları nedeniyle yaklaşık 50 kişi hakkında soruşturma açıldı. Bunların yanında Şevket Çoruh’a da attığı tweet nedeniyle soruşturma açıldı. Bu kişiler arasında bulunan oyuncunun ise sosyal medya hesabından yazdığı mesajda sadece “Geçmiş olsun Elazığ” yazıyor.

Şevket Çoruh’a soruşturma açıldı

Sosyal medya kullanıcıları, başta sadece iyi dileklerde bulunan oyuncuya soruşturma açılmasının nedenini anlayamasa da daha sonra bu duruma tepki gösterdi ve oyuncuya destek oldu. Oyuncudan ise soruşturmayla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Hürriyet’in haberine göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmanın, ‘halk arasında endişe, korku ve panik oluşturmak’ ve ‘Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, TBMM’yi, hükümeti ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama’ suçları çerçevesinde yapılacağını bildirdi.

sevket-coruha-attigi-tweet-nedeniyle-sorusturma-acildi

Hakkında soruşturma açılan diğer ünlü isim Berna Laçin ise insanlara SMS atarak Kızılay’a yardım isteyen kurum başkanına sitem ederek deprem vergilerinin nereye gittiğini sordu.Bunun yanında oyuncu depremin ilk olarak 6.8 ardından 6.5 büyüklüğünde olduğu açıklamasının yapılmasının ardından  ”Hop güncelleme 6.5… Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor” şeklinde bir paylaşımda daha bulunmuştu.

Haftanın sosyal medya reyting sıralaması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz