Instagram takipçi gruplandırma özelliği geliştiriyor

0
99 Okunma
Instagram takipçi gruplandırma

Instagram karşımıza farklı geliştirmeler ile çıkıyor olsa da şimdi takipçi gruplandırma özelliği ile gündeme geldi. Uygulamaların geliştirilme aşamasında neler sunacağını tahmini olarak paylaşan Jane Manchun Wong, Twitter hesabı üzerinden Instagram için test edilen yeni bir yeni bir takipçi gruplandırma özelliğini paylaştı.

Bu kapsamda artık takipçileriniz belirli değişkelere göre otomatik olarak gruplanabiliyor olacak. Örneğin en çok etkileşime girdiğiniz kişiler için bir grup oluşturulacakken, bununla beraber en az etkileşime girdiğiniz kişiler de bir listede yer alıyor olacak.

Instagram takipçi gruplandırma ile etkileşime girdikleriniz elinizin altında olacak

Bildiğiniz gibi Instagram yakın zaman önce Grup Hikayeleri ile karşımıza çıkmıştı. Fazla takipçiye sahip kullanıcılar için bu gruplandırma özellikleri gerçekten de sosyal medya deneyimini artırıyor. Bu sayede fazla takipçili kullanıcıların yakın arkadaşlarıyla daha kolay etkileşime girebiliyor olduğununu belirtelim. Aynı zamanda fazla kişiyle etkileşime giren kullanıcılar da en çok etkileşime girdiği kişileri elinin altında kolay bir şekilde görecek.

Yapılan paylaşımda ise bu gruplandırma özelliği 90 gün içindeki hareketlerinizin bir sonucu olarak oluşturuluyor. Ancak elbette etkileşim dışında, eğlence, sanat vb hobi konularında da gruplandırma yapmak mümkün.

Daha önceki Instagram haberlerimizde olduğu gibi test edilen bu özelliğin son kullanıcıya ulaşıp ulaşmayacağını henüz bilmiyoruz. Ancak Jane Manchun Wong tarafından test edilen özellik olarak paylaşılanlar genellikle uygulamaların içinde yer alan özelliklere dönüşüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz