Instagram hikayeler için yeni özellik geliyor!

0
484 Okunma

Instagram’ın sevilen özelliği hikayeler için yeni bir özellik geliyor. İddialara göre Instagram hikayeler bölümünde paylaştıklarınıza artık müzik ekleyebileceksiniz. Ishan Agarwal tarafından fark edilen kod eğer doğruysa, yakın zamanda güncelleme alabiliriz.

[benzer]https://goo.gl/MHGjoL[/benzer]

Instagram hikayeler için müzik ekleme özelliği

Instagram hikayeler

TechCrunch’taki bir rapora göre, Instagram Android uygulamasındaki bazı kodlar, Spotify veya SoundCloud gibi yerlerden hikayelerinize telif hakkıyla korunan müzikleri eklemenize yarayacak özellikler barındırıyor.Bu raporların ardından Ishan Agarwal tarafından fark edilen kod eğer doğruysa, Instagram hikayesinde paylaştığınız içeriklere artık müzik ekleyebileceksiniz.

Bu özellik şimdilik müzik etiketleri olarak aladırılıyor. Türler, ruh helleri ve trend şarkılar gibi gruplandırmaların bulunduğu Spotify veya SoundCloud aramalarının artık hikayeler kısmındada kullanılabilir hale gelmesi bekleniyor. Kendine özel geliştirilmesi beklenen bu yöntem kullanıcı tarafından beğenilirken, reklam vermek isteyenler için de bir alternatif olabilir.

Elbette ki sadece bir kodun fark edilmesi ile bu özelliğin kesin geleceğini söyleyemeyiz. Fakat son zamanlarda yapılan Spotify ile bağlantılı paylaşımlar bu iddiayı destekler nitelikte.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz