Renault Clio ile evhamlı annelere özel seri

0
724 Okunma
Renault clio

Evhamlı anneler ve onların çok gezen çocuklarına Renault özel bir seri çıkardı. Sınırlı sayıda satışa sunulacak bu otomobil ile gideceğiniz yere vardığınızda annenize tek bir tuş ile haber verebiliyorsunuz. Renault Clio model arabalarına eklediği bu butonu mobil uygulama ile yönetebiliyorsunuz.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/mercedes-maybach-ultimate-goz-kamastiriyor-12372/[/benzer]

#annebenvardım butonu ile Renault Clio

Ailesinden uzakta yaşayan ya da sürekli ayrı ortamlarda kalan çocuklar ile annelerinin en büyük derdidir haberdar olmak. İşin içine bir de araba ve trafik gibi dış etkenler girince annelerin evhamı bir kat daha artıyor. Özellikle anneler tarafından beğenilecek, gençlerinde işini kolaylaştıracak yöntem Renault Clio ile geldi. Evhamlı annelere özel olarak çıkardığı serisi ile tek bir butona basarak #annebenvardım diyebileceksiniz.

Renault Clio

Arabanın tasarımına eklenmiş butonu, telefonunuza indireceğiniz Mum Button uygulaması ile yönetebileceksiniz. Uygulamayı arabanız ile eşleştirdikten sonra, annenizin numarasını ve botuna basıldığında gitmesiniz istediğiniz mesajı kaydedin. İşte bu kadar kolay. Bu süreçlerden sonra gitmek istediğiniz yere yetiştiğinizde butona basarak annenize otomatik mesaj gönderebilirsiniz. sınırlı sayıda satışa sunulacak modelin tanıtım videosu da oldukça dikkat çekici.

#annebenvardım etiketi ile sosyal medya üzerindende etkileşim alan bu model ile ilgili detayları Renault resmi sitesinden öğrenebilirsiniz. Sınırlı sayıdaki bu ürün ile hem kendinize hem annenize kolaylık sağlayabilirsiniz.

Renault’un bu özel seri ile ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz