Instagram Hikayeler için yukarı kaydırma dönemi sona erdi! İşte yeni bağlantı yöntemi

0
281 Okunma

Sosyal medya platformu Instagram, nerdeyse günlük hayat aktivitelerimizden çok bağlantılı linkler için kullanılır hale geldi. Alışverişin yeni merkezine dönüşen platformda; hem satış yapan sayfalar hem de öneri ürünler ile takipçilerine bağlantı veren birçok fenomen bulunuyor. Herhangi bir şey satın almak istediğimizde ya da bir ürünü tavsiye etmek istediğimizde eğer belli bir takipçinin üzerindeyseniz “Yukarı Kaydır” butonu kullanarak link verebiliyordunuz. Bu dönem artık sona erdi. Instagram artık yeni “Bağlantı” şekliyle linkleri kullandıracak.

Instagram için “Yukarı Kaydır” dönemi bitti! Artık “Bağlantı” dönemi başlıyor.

Instagram geçtiğimiz haftalarda yeni bir değişiklik haberi ile gündeme gelmişti. “Yukarı Kaydır” yerine artık “Bağlantı” simgesinin kullanılacağını duyuran platform özelliği yaymaya başladı. Yeni özellik Türkiye’de dahil olmak üzere birçok ülkede kullanıma sunuldu.Bağlantı çıkartması olarak adlandırılan bu yeni özellik; Hikayeler kısmı için kullanılabiliyor. Eskiden Hikayeler içinde bir link verildiyse buna ulaşmak için ekranı yukarı kaydırıyorduk. Oldukça pratik olan bu yöntem yerini bir çıkartmaya bıraktı.

Instagram bağlantı çıkartması 2

Biliyorsunuz ki eskiden link verme dönemi tüm kullanıcılar için aktif değildi. Bu özelliği kullanabilmeniz için belli bir takipçi sayısına ihtiyaç duyuluyordu Söylentilere göre yeni bağlantı çıkartması ilerleyen dönemlerde herkese açık olarak kullanıma sunulacak. Yeni dönem ile birlikte artık her kullanıcı ürünlerini ve alışveriş listelerini takipçileri ile paylaşabilecek. Fakat bu söylentilerin kesin doğruluğu ve ne zaman gerçekleşeceği hakkında net bilgi bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz