Razer soğutma özellikli iPhone 13 kılıflarını tanıttı

0
791 Okunma
Razer kılıf

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 13 serisi için aksesuar tasarımları gelmeye başladı. İlk olarak Apple orijinal aksesuarların fiyatı açıklanırken farklı firmalarda özel kılıflarını tanıtmaya başladı. Razer yeni iPhone 13 serinin tamamı için özel bir kılıf serisi tanıttı. İşte soğutma destekli ve üstün koruma etkisine sahip kılıflar.

Razer Arctech Pro iPhone 13 kılıfları

Razer kılıf

Razer, iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max için bir dizi yeni kılıf hazırladı. Termal hava katmanları sayesinde soğumayı hızlandıran ve ısınmayı engelleyen kılıflar, hava geçişleri ile performansı arttırıyor. Kısacası kılıflarda aktif soğutma teknolojisi bulunmuyor. Sadece kullanılan malzeme sebebi ile daha konforlu kullanım sunuyor. Bunlara ek olarak darbelere karşı dayanıklı ve antibakteriyel özellikli kılıflar; bir aksesuardan beklenecek tüm talepleri karşılıyor.

iPhone 13 Mini tanıtıldı! İşte özellikler ve Türkiye fiyatı

Özellikle hastalık döneminde daha az bakteri üreten ve darbelere karşı dayanıklı olması ile dışarıda kullanıma uygun olduğunu da gösteriyor. Ayrıca yeni seri iPhone telefonlardaki yüksek ekran yenileme hızı uzun keyifli oyunlar vadediyor. Bu durumda uzun süreli oyunlarda ortaya çıkabilecek ısınma problemlerine de çözüm olabilir. Yeni Razer kılıflar 45 dolardan satışa sunuluyor.

Apple iPhone 13 serisi için kılıf fiyatlarını açıkladı!

Deri ve silikon olmak üzere iki farklı kategoride yer alan iPhone kılıflarının fiyatları açıklandı. Ayrıca tüm kılıflar ile uyumlu bkılıfları da satışa sunuldu. Birçok farklı renk seçeneği bulunan kılıflara ait ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz