Instagram Reels’ın yeni özelliği tanıtıldı

0
257 Okunma

TikTok videoları ile benzer özelliklere sahip Instagram Reels yeni bir özellik ile gündemde. Kullanıcıları arasındaki etkileşimi bir adım öteye taşımak isteyen platform ‘Reels Yanıtları’ işlevini kullanıma sundu.

TikTok’u kopyalamaya devam ediyor

Bir süredir test aşamasında olan bu özellik sayesinde, videolardaki yorumlara doğrudan Reels ile yanıt verebileceksiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için ise: videolara yapılan yorumun altındaki ‘Yanıtla’ butonuna dokunduğunuzda, sol köşede mavi kamera simgesi belirecek. Yoruma yanıt vermek üzere doğrudan Reels bölümüne aktaran bu simgeye tıkladıktan sonra videoyu çekip ardından takipçilerinizle paylaşabileceksiniz.

instagram-reels-in-yeni-ozelligi-tanitildi-1

Platform çekmiş olduğunuz videoya yorumu çıkartma olarak yerleştiriyor. Böylelikle takipçileriniz o videoyu hangi amaçla paylaştığınızı anlayabiliyor. Şirketin yeni özellik hakkında yaptığı açıklama şu şekilde; “İçerik üreticilerin Instagram’da yarattığı toplulukları seviyoruz. Bu nedenle, hedef kitlenizle etkileşime geçmenizi sağlayacak yeni bir özellik olan ‘Reels Görsel Yanıtları’nı kullanıma sunmaktan heyecan duyuyoruz. Artık yorumları Reels ile yanıtlayabilirsiniz. Yorum bir çıkartma olarak açılacaktır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz