Instagram Reels videoları WhatsApp’a geliyor

0
206 Okunma
Instagram reels

Facebook kendi bünyesinde bulunan uygulamalar arasında özel bir bağlantı kuruyor. Platformlar arası etkileşimin daha kolay sağlanması için çeşitli çalışmalar sürdüren Facebook yeni bir adım attı. Çalışma bu kez Reels videolarında kendini gösterdi. Artık Instagram Reels videolarını WhatsApp üzerinden direk izleyebileceksiniz.

Google Meet’ten mobil cihazlar için yeni özellik

WhatsApp Instagram Reels videolarını oynatacak

Henüz ne zaman çıkacağı hakkında bilgi bulunmayan özellik, Facebook’un platformlar arasındaki birleştirme çabasının bir sonucu. Bu özellik ile Instagram Reels videolarını WhatsApp üzerinden otomatik oynatabileceksiniz. Bu sayede kullanıcılar birbirleri ile paylaştıkları Reels içeriklerini WhatsApp platformundan ayrılmadan izleyecek.

Instagram reels

Benzer özellik geçtiğimiz dönemler de Instagram ile Facebook arasında gerçekleşmişti. İki platform arasında doğrudan mesajlaşmayı sağlayan özellik ile kullanıcılar daha iyi deneyim kazanırken; aynı zaman da iki platform arasındaki bağlantı da güçlendirilmişti. Henüz WhatsApp tarafına getirilen özellik ile ilgili detaylar kesinlik kazanmadı. Özelliğin ne zaman kullanıcılar ile buluşacağı ise bilinmiyor. Fakat birçok yeni özelliğin erken haberini duyuran WABetaInfo; bu özelliğinde önümüzdeki güncellemelerden bir tanesi ile geleceğini tahmin ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz