Google Meet’ten mobil cihazlar için yeni özellik

0
214 Okunma

Video konferans hizmeti Google Meet‘ten mobil cihazlara yeni bir özellik geliyor. Uygulama, kullanıcıların cep telefonu üzerinden yaptığı video görüşmelerinde daha fazla katılımcı görebilmelerine olanak tanımak için yeni bir görünüm sunacak.

Google Meet yeni bir görünüme sahip olacak

Google Meet masaüstü grup görüşmelerinde ekranda aynı anda çok sayıda kişiyi gösterse de mobil cihazlarda böyle bir seçenek mevcut değildi. Uygulama yeni özellik ile bu desteği sağlayacak ve görüşmelere telefondan katılan kullanıcılar, ekranda çok sayıda kişiyi görecek. Google Meet üzerinden bir video görüşmesi başlattığımızda, katılımcıların görünümü için gerçekleştirebileceğiniz birkaç ayar bulunmakta. “Otomatik” seçeneği ile ekranda 9’a kadar katılımcıyı görebilirsiniz, “Mozaik” seçeneğiyle ise tek seferde 49’a kadar katılımcıyı görüntüleyebilirsiniz.

Özellik ilk olarak iOS cihaz sahiplerinin kullanıma sunuldu. Pandemi şartlarında video görüşmeleri, insanların hayatında önemli bir yer tutuyor. Google Meet’e eklenen bu yeni görünüm küçük bir yenilik gibi görünse de aslında oldukça önemli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz