Instagram yeni “ortak koleksiyon” özelliğini kullanıma sundu

0
313 Okunma
instagram-yeni-ortak-koleksiyon-ozelligini-kullanima-sundu

Instagram’da arkadaşlarıyla fotoğraf ve makara paylaşan biriyseniz ve tüm bu resimleri, videoları ve mem’leri tek bir yerde istiyorsanız, Instagram sizin için doğru özelliği tanıttı. İşbirlikçi koleksiyonlarla, kullanıcılar artık daha önce tek bir kullanıcıyla sınırlı olan içerikleri Instagram’da arkadaşları ve aileleriyle kaydedebilir.

Bu, Instagram’da, kaydettiğiniz tüm medyaya tek bir yerde sahip olabileceğiniz, arkadaşlarınız ve ailenizle özel bir gruba sahip olmaya benzer. Benzer şekilde Instagram, kullanıcıların arkadaşlarıyla veya arkadaşları olmadan özel koleksiyonlara sahip olmalarına da olanak tanır.

Instagram ortak bir koleksiyon nasıl kurulur?

Kaydetmek istediğiniz bir gönderi veya makara bulun ve kaydet simgesine tıklayın. Ardından “yeni bir ortak koleksiyon oluştur”u seçin, ortak çalışma seçeneğini değiştirin ve bu koleksiyona eklemek istediğiniz arkadaşlarınızı seçin.

Bir dahaki sefere bir gönderiyi kaydetmeye çalıştığınızda Instagram, herhangi bir adla adlandırılabilen yeni ortak koleksiyona mı yoksa kişisel koleksiyonunuza mı kaydetmek istediğinizi soracaktır. Daha sonra izlemek üzere makaraları ve gönderileri kaydetmek için Instagram’da çeşitli gruplarla birden fazla ortak koleksiyon oluşturabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz