Instagram yorumlarında büyük yenilik!

0
206 Okunma

Instagram, kullanıcıların içeriklerine daha fazla etkileşim ve yaratıcılık katmalarına yönelik heyecan verici bir güncelleme üzerinde çalışıyor.

Instagram

Instagram yorumlarında anket oluşturmak mümkün olacak!

Mosseri, konuyu yayın kanalında açıklarken, bu özelliğin şu anda küçük bir test aşamasında olduğunu ancak Meta CEO’su Mark Zuckerberg, kendi yayınladığı bir iletide bu özelliğin yakında tüm kullanıcılara sunulacağını belirtti. Anketler, yıllardır Hikayeler’de kullanıcılara sunulan bir çıkartma şeklinde yorum bölümüne eklenerek, etkileşimli bir deneyim sunuyordu.

Yapılan paylaşıma göre, kullanıcılar belirli bir ankete kaç kişinin oy verdiğini görebilecek. Ancak, anketin ne kadar süreyle açık kalacağı veya kullanıcıların farklı zaman dilimlerinde oy kullanmak için ne yapacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu güncelleme, Instagram’ın yorum bölümünü daha etkileşimli ve eğlenceli hale getirme çabasının bir parçası olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz ilkbaharda eklenen GIF gönderme özelliği ve daha önce test edilen özel Hikayeler deneyimi gibi özelliklerle birlikte, Instagram, kullanıcılar arasındaki etkileşimi artırmak için çeşitli adımlar atmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz