Instagram’a takip odaklı yeni özellik geliyor

0
126 Okunma

Sosyal medya devi Instagram, getirdiği birçok özellik ile daha kullanışlı hale geldi. TikTok ile yaşanan büyük rekabetin iki tarafı da güçlendirdiği aşikar. Daha birkaç gün önce web sürümü için yeni özellik duyuran Instagram; bu kez mobil tarafında yeni bir özellik getiriyor. Yeni özellik sayesinde birden fazla hesap kullananlar artık hesaplarını daha iyi yönetecek.

Apple Watch iki yeni Pride Edition kordon duyurdu

Instagram birden fazla hesap kullananların işini kolaylaştırıyor

Instagram’da herkes tek bir hesap kullanmıyor. Birçok kişi çevresine göre farklı hesap kullanmayı tercih ederken; kişisel hesabın yanı sıra profesyonel hesaplarda aktif olarak kullanılıyor. Genellikle kişi veya sayfaları takip ederken iki hesap üzerinde karışıklıklar yaşanıyor. Asıl hesabı üzerinden takip etmek istediğiniz kullanıcıları yedek hesaplar üzerinden yanlışlıkla takip etme durumu artık yaşanmayacak. Sosyal medya platformuna gelen yeni özellik sayesinde herhangi bir kişi ya da hesabı takip etmeden önce hesaplar arasında tercih yapabileceksiniz.

Instagram takip odaklı yeni özelik

Yeni özellik sayesinde hem zamandan tasarruf edecek hem de yanlış takipleşmelerin önüne geçebileceksiniz. Kullanıcı deneyimini her geçen gün arttıran Instagram yeni özellikleri ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Henüz testleri sunan özellik beta sürümlerine dahi gelmedi. Özelliğin ne zaman kullanıcılar buluşacağı ise henüz bilinmiyor. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz