Instagram’da beğenilen ve kaydedilen gönderiler nasıl görüntülenir?

0
104 Okunma

Instagram uygulaması 7’den 70’e herkes tarafından kullanılıyor. Hatta uygulama içerisinde çok fazla kalmak sosyal medya bağımlılığı yaratabiliyor. Peki Instagram’da daha önce beğenilen veya kaydedilen gönderiler nasıl görüntülenir? 

Instagram’da kaydetmek ve beğenmek ne demek?

Uygulama içerisindeki beğenme özelliği takip edilen ve takip edilmeyen tüm hesaplarda kullanılabiliyor. Sevdiğiniz ve beğendiğiniz bir gönderiyi beğenerek iletişim geliştirmek de mümkün.

Kaydetme olayında ise kişiyi takip etmeniz veya fotoğrafını beğenmeniz gerekmez. İstediğiniz bir pozu veya bir yemeğin paylaşımını daha sonra uygulamak için kaydedebilirsiniz.

Uygulama içerisinde kaydettiğiniz veya beğendiniz gönderileri tekrar görmek de mümkün. Böylece sonrasında beğenmekten vazgeçtiğiniz paylaşımlara ulaşarak beğeninizi kaldırabilirsiniz.

Daha önce beğenilen gönderiler nasıl görünür?

Daha öncesinde beğendiğiniz gönderiler hesabınızın bir bölümünde kayıtlı olarak kalır. Beğenilen paylaşımları görmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli.

  • Uygulamaya giriş yapın ve profilinizde bulunan üçlü satıra dokunun.
  • Açılan sayfada etkinliğiniz ve sonrasında etkileşimler seçeneklerine dokunun.
  • Ardından etkileşimler seçeneği altında bulunan beğeniler‘i seçin.
  • Açılan yeni sayfada hesabı oluşturduğunuz andan itibaren tüm beğendiğiniz paylaşımları görebileceksiniz.

Kaydedilen gönderileri görmek için de profilinizin üst kısmında bulunan üçlü satıra dokunun. Açılan menüde bulunan kaydedilenler seçeneğine tıklayın.

Takip edilmeyen hesaplardan kaydedilen gönderiler, hesaplar gizli moda alındığında kaydedilenler listenizde görünmeyecektir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz