Instagram’da yanlış like basmayı önlemek 101

0
215 Okunma

Hepimiz şu an konuşmadığımız arkadaşlarımızın ya da eski sevgililerimizi bir şekilde kontrol etmek istemişizdir ve yapmışızdır da. Ama bu gizli operasyonu yürütürken o fotoğraflardan birine yanlışlıkla like basmak bir süre kalp krizi geçirmemize neden oluyor ve ne yapabileceğimizi bilemiyoruz. İşte biz de size tam olarak böyle bir durumda ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğiz.

Instagram’da yanlış like basmayı önlemek 101

Eğer yanlışlıkla böyle bir duruma düştüyseniz yapabileceğiniz iki şey var. Öncelikle baktığınız hesabı bakacağınız yere kadar dikkatlice aşağı kaydırın. Daha sonra telefonunuzu uçak moduna alın. Uçak modundayken yaptığınız hiçbir beğeni karşı tarafta gözükmeyecek.

Oldu ki yanlışlıkla beğendiniz. Artık geri dönüşü yok diye düşünmeyin sakın. Hızlıca kendi hesabınıza gelin. Eğer herkese açık bir profiliniz varsa önce onu gizliye ayarlayın. Daha sonrasındaysa profilinizin ismini ve profil fotoğrafınızı değiştirin. Tabii geçici bir süreliğine! Daha sonra bir operasyon daha düzenleyip yanlışlıkla bastığınız beğeniyi geri alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz