Instagram’ın 24 saatlik hikaye süresi değişiyor!

0
154 Okunma

Meta’nın milyonlarca kullanıcıya sahip  popüler sosyal medya platformu Instagram‘ın çok kullanılan özelliği hikayeler’in süresi değişiyor. Peki hikayeler özelliğinin süresi ne kadar olacak? İşte konuyla ilgili detaylar…

Instagram hikaye paylaşım süresi 7 gün olabilecek!

Meta, popüler sosyal medya uygulaması Instagram için her geçen gün yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Geliştirilen bu yeni özelliklerden biri de hesaplar tarafından en çok kullanılan hikayeler hakkında. Uygulama, kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanılan hikayeler özelliğinin süresini uzatıyor.

Kullanıma sunulacak olan yeni özellik Alessandro Paluzzi‘nin sosyal medya hesabı (Twitter) X’ten paylaşıldı. Paluzzi’nin paylaşımına göre popüler sosyal medya platformu Instagram, “Haftam” isimli bir özelliğin üzerinde çalışıyor.

Etkileyici bir Instagram profili nasıl oluşturulur?

Şu anda Instagram hesaplarında paylaşılan hikayelerin süresi ise 24 saat. Paylaşılan hikayeler öne çıkanlar kısmına eklenmediği sürece bu hikayeler 24 saatin ardından yok oluyor. Öne çıkan bölümüne eklenen hikayeler ise kalıcı olarak profilde yer alıyor. Yeni özellik Meta tarafından kullanıma sunulduğunda bu süre 7 güne çıkmış olacak.

Kullanıcılar istedikleri hikayeleri “Haftam” adlı koleksiyona ekleyerek bu özelliği kullanabilecekler. Bu kısımda bulunan hikayeler 7 gün boyunca takipçiler tarafından görülebilecek. Aynı zamanda “Haftam” adlı koleksiyonu kimlerin görebileceğine dair kriterleri de belirlemek mümkün olacak.

Peki siz Instagram’ın yeni hikayeler özelliği süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Instagram’da ne sıklıkla hikaye paylaşımı yapıyorsunuz?  Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz