İnternet dolandırıcılığı için Demet Evgar’dan Palavra

0
280 Okunma

Son yıllarda internet dolandırıcılığı ile ilgili birçok haber ortaya çıkmaya başladı. İnsanları telefonla arayıp farklı şekillerde kandıran dolandırıcılar, yüzlerce lirayı çok kısa bir sürede insanlardan alabiliyor. Bunun için kendini polis ya da banka memuru gibi tanıtan dolandırıcılar, tüketicilerin panik halinden faydalanıyor. Buna dikkat çekmek isteyen BKM, internet ve telefon dolandırıcılığı için bir şarkı yaptı. Palavra şarkısı yeni haliyle YouTube üzerinden paylaşıldı.

İnternet dolandırıcılığı için şarkılı uyarı

İnternet ve telefon dolandırıcılığı da tüketiciler için önemli bir sorun. BKM de nostaljik şarkılardan olan Palavra’yı bu dolandırıcılık olaylarına dikkat çekmek için kullandı. Dolandırıcıları üzecek, vatandaşı sevindirecek bir eser olarak tanıtılan şarkı toplamda 1:31 dakika boyunca dolandırıcıya kanmayan bir tüketiciyi konu alıyor.

Yeni nesil Palavra’nın klibinde Demet Evgar’ı görüyoruz. Bir tüketici olarak dolandırıcının söylediklerine kanmayan Evgar, telefon dolandırıcılığı için arayan kişinin her talebini reddediyor.

Şifre, hesap ve kart bilgini almak için atılan palavralara inanma internette kişisel bilgilerini korumak için önlem al bilgiguvende.com‘u takip et diye uyarı yaparak sonlanıyor.

İşte o klip:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz