Anneler Günü hediyesi için online alışveriş tercih edildi

0
227 Okunma

Anneler Günü geldi çattı. Her yıl annelerimizi onurlandırmak için kutladığımız bu özel günde onların yüzünü güldürecek bir hediye almak için düşünmeye başladık. Şu sıralar Anneler Günü hediyesi için online alışverişe yoğun ilgi yaşanıyor. Hepsiburada yayınladığı verilerle bunu gözler önüne serdi.

1 Mayıs’ta Anneler Günü’ne özel kampanyasını başlatan Hepsiburada, online alışverişe ilginin bu sayede yüzde 52 oranında arttığını açıkladı. Binlerce ürünün bir arada olduğu online alışveriş artık bir çoğumuz için çok daha iyi bir seçenek. Buradan satın almak istediğimiz her bir ürüne tek tek bakabiliyor, hepsini karşılaştırıp doğru kararı verebiliyoruz.

Yapılan açıklamaya göre Anneler Günü hediyesi için müşterilerin önemli bir kısmı tercihini cep telefonundan yana kullandı. Telefonun yanı sıra akıllı saat ve bileklik, tablet, hızlı şarj aleti, araç telefon tutacağı da öne çıkan ürünler arasında yer alıyor.

Küçük ev aletleri kategorisinde ise en fazla tercih edilen ürün çay makinesi oldu. Çubuk blender seti, yumurta pişirme cihazı, kahve makinesi ve mikrodalga fırın da diğer talep gören ürünler arasında yer aldı. Ev elektroniğinde ise toz torbasız süpürgeler öne çıktı.

Spor malzemeleri kategorisi verilerini inceleyen Hepsiburada, Anneler Günü döneminde en çok talep gören ürünün plastik dambıl setleri olduğunu ortaya çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz