İnternetten telefon alırken nelere dikkat edilmeli?

0
1.032 Okunma

Türkiye’deki ekonomik şartlar ve vergiler derken akıllı telefon seçimlerimiz donanım ve ihtiyaçtan ziyade fiyata endekslendi. Ülkemizde resmi bir şekilde yenilenmiş telefon satan Easycep üzerinden, telefonunuzu nasıl satabileceğinizi anlattık.

İnternetten telefon alırken nelere dikkat edilmeli?

Easycep’e ulaşmak için buraya tıklayın

EasyCep, Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi olarak faaliyet göstermektedir. Şirket, güvenli platformlar üzerinden telefonlarını satmak isteyen müşteriler için yeni bir hizmet sunmaktadır. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde 14 mağazası bulunan EasyCep, müşterilerinin telefonlarını kuryeler aracılığıyla 3 saat içinde güvenli bir şekilde teslim almaktadır. Son fiyat teklifini kabul eden müşterilerin ödemesi de 1 saat içinde yapılmaktadır.

EasyCep, Ticaret Bakanlığı’ndan 2021 yılında aldığı lisans ile akıllı telefonlar başta olmak üzere tüketici elektroniği yenileme ve satışı alanında faaliyet göstermektedir. Şirket, geliştirdiği algoritmik aplikasyon sayesinde her yerde ürün fiyatlaması yapabilmektedir. Topladığı ürünleri yenileyerek 1 yıl garanti ile web sitesi, mağazaları, mobil uygulaması, entegre olduğu perakende ve pazaryeri platformları üzerinden satışa sunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz