23 Nisan’da çocuğunuzla izleyebileceğiniz 10 film

0
266 Okunma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuğunuzla birlikte izleyebileceğiniz 10 filmi sizin için listeledik. Öneri listemizle çocuklar çok eğlenecek. O zaman listemize başlayalım.

23 Nisan’da çocuklar ile izlenebilecek film önerileri!

1- Gürültü Ailesi

KONUSU: Filmde Loud ailesi bu zamana kadar ki en büyük tatillerine çıkıyor. Bu tatilde Loud ailesi, İskoç kraliyet ailesinin torunları olduklarını keşfederler. Aile, atalarından kalan evlerinin bir şato olduğunu öğrenmeleri ile hayatları değişir.

2- Gizli Saklı

KONUSU: Marshall, Gilbert ve Amy yakın arkadaştırlar. Bir gün tesadüfen bir komşunun bodrumunda keşfettikleri mumyayı yanlışlıkla canlandırırlar. Mumya ile arkadaş olan gençler, ona Harold adını verirler.

3- Manhattan’da Sihir

KONUSU: Masallar her zaman gerçek olmaz ne yazık ki. Peri masalının göz kamaştıran dünyasında mutlu yaşayan kötü ruhlu kraliçe Giselle’i üzecektir. Bir gün Giselle, ansızın sonsuza dek kavramının ötesine yani günümüze savrulur.

4- Enkanto: Sihirli Dünya

KONUSU: Film, Kolombiya dağlarında, sihirli bir evde yaşayan, özel güçleri olan bir aileyi konu alıyor. Encanto isimli sihirli yerde yaşayan Madrigal ailesinde bir kişi hariç her bir çocuk, kendisine özgü hediyelerle kutsanır. Yalnızca Mirabel’in sihirli güçleri yoktur.

5- Charlie’nin Çikolata Fabrikası

KONUSU: Son derece sıra dışı bir yapıya sahip olan Willy Wonka’nın çikolata fabrikası vardır. Willy Wonka, fabrikayı kendisinden sonrası için bırakacağı bir varis aramaktadır. Bunu değerlendirmek için bir yarışma düzenler.

6- Evde Tek Başına

KONUSU: Kevin, ailesi Fransa’ya tatile giderken yanlışlıkla evde unutulur. Yalnız kaldığını farkettiği anda Kevin, evini hırsızlara karşı korumak zorunda kalacağını anlar.

7- Bebek Firarda

KONUSU: Film, üç beceriksiz fidyeci tarafından kaçırılan şirin bir bebeğin başından geçen komik olayları konu alıyor.

8- Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı

KONUSU: Film, “Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen sürede ne yapıyor?” sorusunun yanıtını bizlere gösteriyor.

9- Ratatuy

KONUSU: Fare Remy, tek bir hayale sahiptir: Aşçı olabilmek! Remy, hayalini gerçekleştirmek için Paris’in yolunu tutar. Kaza eseri kendisini şehrin en iyi restoranının kanalizasyonunda bulur.

10- Evim

KONUSU: Kendi halkı ve peşindeki düşmanlar tarafından kovalanan Of, Dünya’da bir yerde saklanmaya karar verir. Dünya’da güvende olacağına inanan Of, yanlışlıkla peşindeki düşmanlara yerini ifşa edince büyük bir karmaşa yaşanır.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz