iOS 17 Kamera uygulamasında yeni su terazisi nasıl kullanılır?

0
195 Okunma

iOS 17’yi kullandıkça , büyük fark yaratan küçük güncellemelerin olduğunu defalarca fark edersiniz; bunlardan biri de Kamera uygulamasının artık bir su terazisi ile birlikte gelmesidir.

iOS 17’nin mükemmel yeni su terazisini kullanmanın ilk işi, onun orada olduğunu fark etmektir. Kamera uygulamasını kullandığınızda sadece çok küçük bir beyaz çizgi belirmiyor, aynı zamanda hızla kayboluyor.

iOS 17’de su terazisi nasıl ayarlanır?

  1. İlk olarak, zaten açık olup olmadığını kontrol edin
  2. Kamera uygulamasını açın, Fotoğraf’ı seçin
  3. Aralıklarla duraklayarak telefonu yavaşça döndürün
  4. Eğer ortada kısa bir süreliğine ince beyaz bir çizgi görürseniz, bu yeni su terazisidir
  5. Bunu yapmazsanız AyarlarKamera’ya gidin
  6. Kompozisyon’a ilerleyin
  7. Su Terazisi

Bu kadar. Artık panorama hariç herhangi bir fotoğraf çektiğinizde su terazisine bir göz atacaksınız. iPhone’unuzu tamamen yatay veya tamamen dikey olacak şekilde döndürdüğünüzde ekranda kalır.

Tam olarak yatay veya dikey olarak tuttuğunuzda su terazisi sarıya döner. Daha sonra işini yaptığını düşünerek uzaklaşır.

Bu aynı zamanda Apple’ın Kamera uygulamasıyla çekilen videolarda da çalışır.Hem video hem de fotoğraf çekiminde amaç elbette düz bir fotoğraf çektiğinizden emin olmanızı sağlamaktır. İstemeyebilirsiniz, çekimi farklı bir açıdan yapmak isteyebilirsiniz, ancak seviye yatay veya dikey olarak daraltmanıza yardımcı olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz