İPhone 12 serisi bu akşam tanıtılacak!

0
554 Okunma
iPhone 12

İPhone 12 serisinin tanıtılacağı etkinlik, bu akşam ABD’nin California eyaletinde Türkiye saati ile 20.00 da gerçekleşecek. Bu akşam yapılacak etkinlikte yeni iPhone serisinin tanıtılmasına herkes kesin gözüyle bakıyor. Peki bu etkinlikte başka hangi ürünlerin tanıtılma ihtimali var? Ayrıntıları haberimizde…

iphone 12

Apple’ın yeni iPhone modelini açıklayacağı etkinlikte ayrıca kablosuz AirPods Studio kulaklıkları, anahtar ve çanta gibi eşyaların kolay bulunmasını sağlayacak Airtag ve airPods’u aynı anda şarj edebilen kablosuz şarj matı AirPower’ı tanıtacağı tahmin edilenler arasında.

Şirket tüm bunların yanı sıra iPad Air’i de ön siparişlere açabilir. Apple Eylül ayında yeni iPad Air’i tanıtmıştı. Fakat kesin bir çıkış tarihi  vermemişti. Bu cihaz için şirket, web sitesinde “Ekim’de satışa sunulacak” şeklinde duyuru paylaşmıştı.

iphone 12

Yeni seri hakkında yapılan tahminler

Yapılan tahminlere göre daha ucuz iPhone 11’lerin yerine iki yeni iPhone modeli piyasaya sürülecek. Buna göre, küçük ve ‘iPhone Mini’ adındaki modelin ekranının 5.4 inç, iPhone 12’nin ekranının ise 6.1 inç olacağı söyleniyor.  Phone 12 Pro Max‘ın ekranı da 6,7 inç (iPhone 11 Pro Max’ın ekranı 6,5 inç) olacak. Ayrıca yeni iPhone modelinde, üç arka kamera ve LiDar derinlik tarayıcısının da bulunması bekleniyor.

Bu modellerde LCD ekran yerine OLED ekranların kullanılacağı beklentiler arasında.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz