iPhone 13 aksesuar fiyatları belli oldu! İşte cep yakan rakamlar

0
521 Okunma
iphone 13 aksesuar

Geçtiğimiz gün iPhone 13 serisini tanıtan Apple, nihayet aksesuarların fiyatlarını da açıkladı. Değişiklikten hoşlanan kişiler için kurtarıcı olan aksesuarlar MagSafe desteği ile pil sorununa çözüm oluyor. İşte karşınızda iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max için ortaya çıkan kılıfların fiyatı.

iPhone 13 serisinin aksesuar fiyatları

Türkiye fiyatları üzerinde tahminlerde bulunduğumuz Apple, gerçekleştirdiği etkinlik sonrası fiyatları da açıkladı. Eskiye nazaran daha yüksek rakamlar bekleyen kullanıcılara müjde niteliğinde liste çok büyük farklılıkların olmadığını da gösterdi. Silikon ve deri kılıfların fiyatları şu şekilde;

Apple silikon kılıf fiyatları

Marigold, Yonca, Puslu Pembe, Koyu Abis, Pembe Pomelo, Gece Yarısı, Kutup Mavisi ve Kırmızı renk seçeneklerine sahip kılıflar, Apple’ın uygun fiyatlı kılıfları arasında yer alıyor. Silikon kılıflar serideki telefonlar için aynı fiyat politikalarına sahip. Farklı renklerdeki kılıflar 499 TL fiyata sahip. Üstelik satın olmak isteyenler için taksit imkanı da bulunuyor. Kılıflar MagSafe uyumlu olarak satılıyor.

Apple deri kılıf fiyatları

Apple’ın iki farklı çeşit kılıf mantığı bulunuyor. Bunlardan bir tanesi silikon diğeri de deri kılıflar. Malzeme kalitesi nedeniyle deri kılıflar silikon kılıflara göre daha maliyetli. Kızıl Kahverengi, Koyu Kiraz, Sekoya Yeşili, Gece Yarısı ve Mor Salkım rengindeki deri kılıfların fiyatı 529 TL olarak belirlenmiş. Kılıflar MagSafe uyumlu olarak satılıyor.

MagSafe deri cüzdan

Kılıfları satın aldıktan sonra onlara MagSafe takmak için bir cüzdan da almanız gerekebilir. Tüm Apple kılıfları ile tam uyumlu deri cüzdanlar 529 TL’ye satılıyor. Renk seçenekleri ise deri kılıflar ile aynı seçeneklere sahip.

Kısaca Apple, iPhone 13 sahiplerinin aksesuar ihtiyaçlarını tercihe göre 1000 TL civarında sunuyor. Yeni iPhone aksesuarları ve fiyatlarını siz nasıl buldunuz?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz