Kadın girişimcilere e-ticaret alanında ücretsiz kurslar başlıyor

0
267 Okunma

E-ticarete başlamak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen kadın girişimciler için, E-Ticaret Kadınlar Kulübü adlı online platform hayata geçiyor. Ekim ayında açılacak platform; dijital dönüşüme ayak uyduran, rekabetçi kadınları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda eğitimler, online buluşmalar, networking imkanları, sektördeki önemli e-ticaret danışmanları ile sohbetler, başarı hikayeleri ve Slack kanalıyla iletişim gibi çeşitli fırsatlar, platformdaki tüm kadın girişimcilere sunulacak.

Platforma üye olan tüm kadın girişimciler, 2 aylık periyotlar halinde düzenlenecek online kurslara katılım gösterebilecek. Ekim-Kasım ayını kapsayan ilk dönem, 7 Ekim 2021 Perşembe günü başlayacak. Bunun için şimdiden şu adrese tıklayarak üye olmak mümkün.

Her girişimciye kendi e-ticaret sitesini yapma olanağı

E-Ticaret Kadınlar Kulübü; girişimcilik, e-ticarette markalaşma, e-ticaret ekonomisi, e-ticaret altyapılarında dikkat edilmesi gerekenler, e-ticaret yazılımı kurulum ve yönetim süreçleri, e-ticarete ilişkin hukuki düzenlemeler, e-ticarette insan kaynakları süreçleri, pazaryerinde satış yapmak, şirket kuruluş ve vergi uygulamaları, ödeme çözümleri, e-ticarette dijital pazarlama, sadık müşteri yaratma konuları başta olmak üzere, kadın girişimcileri e-ticaret alanında geliştirecek daha birçok konuyu üyelerine aşılamak istiyor.

Pandeminin getireceği koşullar gözü önünde bulundurularak fiziksel olarak ya da online gerçekleşecek mezuniyet töreniyle, E-Ticaret Kadınlar Kulübü’nde başarı ile mezun olan tüm kadın girişimcilere sertifikaları da sunulacak. Platform, üye olan ve kurslara katılan her kadın girişimciye kendi e-ticaret sitesini yapma olanağı da sunacak. Her eğitim döneminde en iyi web sayfasını yapan kadın girişimciye oluşturulan site hediye edilecek. Mezun olan ve e-ticarete başlamak isteyen diğer kadın girişimcilere ise platforma destek veren şirketler çok uygun şartlarda hizmetlerini sunacak.

Online platformla ilgili bilgi veren E-Ticaret Kadınlar Kulübü’nün Kurucusu Murat Erdör şunları paylaştı: 

“Uzun yılların verdiği tecrübe ekseninde görüyoruz ki, tüm dünyada ve ülkemizde evlerinde ya da atölyelerinde ürettikleri ürünleri online olarak satışa sunan veya toptan aldıkları ürünler ile e-ticarete atılan kadınların sayısı her geçen yıl artıyor. E-ticarete atılmak isteyen kadınların sayısının sürekli artması bu platformu kurmamızdaki en önemli nedenlerden biri oldu.

E-Ticaret Kadınlar Kulübü yalnızca eğitim sunan bir platform değil. Eğitimlerin dışında sunduğumuz birçok benzersiz fırsat ile girişimci kadınlarımızın işlerini e-ticarete taşımalarını ve e-ticarette güç kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. İşlerini e-ticarete taşımak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen tüm kadın girişimcileri platformumuza kayıt olmaya davet ediyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz