iPhone 14 serisinde beklentiler neler?

0
292 Okunma

iPhone 13 serisi oldukça popüler, ancak bu Apple’ın kapalı kapılar ardında iPhone 14 serisi üzerinde çalışmadığı anlamına gelmiyor. Şaşırtıcı sayıda sızıntı göz önüne alındığında, şirketin onun için ne planlayabileceğine dair bir çok söylenti var. Bu içeriğimizde iPhone 14 serisinde beklentiler neler sizler için derledik.

Tasarım

iphone-14-serisinde-beklentiler-neler-1

Apple analisti Ming-Chi Kuo yatırımcılara notunda, belirli iPhone 14 modellerinin Face ID akıllılarını barındıran çentiği kapatabileceğini öne sürdü. iPhone X’den beri her iPhone’da mevcut ve Apple, iPhone 13’te birimi %20 küçültse de, görünüşe göre henüz tamamlanmadı.

Kuo’ya göre, Pro modelleri, tam Face ID işlevselliğini korurken, neredeyse tam ekran görüntüleme deneyimi sunarak ön kamera için “delikli” bir kesim sunacak. Analist daha sonra Eylül 2021’in sonlarında iddiayı  ikiye katladı ve yine Pro modellerinin bir delikli kamera için çentiği bırakacağını öne sürdü.

Her zaman açık ekran

Apple, Pro serisini Pro olmayan seriden ayrı tutmak için her zaman açık ekran modunu iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’e getirebilir. Yine de, her zaman açık modu Apple’ın iPhone serisi için kesinlikle bir ilk olsa da, Samsung ve diğer şirketler yıllardır her zaman açık ekranlı telefonları piyasaya sürdüklerinden, bu pek yeni bir özellik değil. Her zaman açık olan ekran, esasen, saat ve pil şarjının her zaman görünür olduğu tonlu bir kilit ekranı deneyimine izin verir.

Ne zaman çıkacak?

iphone-14-serisinde-beklentiler-neler-2

Apple, Eylül 2021’de iPhone 13‘ü resmi olarak tanıttı , bu nedenle yeni nesil iPhone 14’ün piyasaya sürülmesinden hala biraz zaman uzaktayız. Şu anda kesin bir çıkış tarihi söylentisi olmasa da, iPhone sürümleri pandeminin ortasındaki 2020 hariç Eylül ayında olma eğiliminde.

Fiyatı ne kadar olacak?

Fiyatlandırma konusunda herhangi bir somut tahminde bulunmak için henüz çok erken, ancak iyi haber şu ki, 2022’de yaygın olan çip kıtlığı Apple’ın bileşenler için ödemek zorunda olduğu fiyatı artırsa bile, bu yılki iPhone 13 serisi, iPhone 13 serisi ile aynı fiyata geliyor. selefi.

Bu, bu yılki modellerden de aynı şeyi beklediğimiz anlamına gelmese de, Apple’ın iPhone’u mevcut fiyatlarında tutmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığının iyi bir işareti.

Referans olarak, mevcut iPhone serisi fiyatları:

  • iPhone 13 Pro Max – 1.099 $
  • iPhone 13 Pro – 999 $
  • iPhone 13 – 799 $
  • iPhone 13 Mini – 699 $
  • iPhone 11 – 599 $
  • iPhone XR – 499 $
  • iPhone SE – /399 $ 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz