iPhone 15’in özel sürüm rengi ortaya çıktı!

0
252 Okunma

iPhone 15 serisinin piyasaya sürülmesine uzun zaman olmasına rağmen şimdiden sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Daha öncesinde serinin yeni telefonlarında  ince çerçeveler, yuvarlak kenarlar, USB-C  ve kamera mercekleri hakkında detaylar ortaya çıkmıştı. Bugün de 9to5mac ‘in haberine göre 15 serisinin özel rengi belli oldu. İşte iPhone 15’in rengi hakkında detaylar!

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro renkleri

Bildiğiniz gibi Apple genellikle her yıl Pro model iPhone’larının özel renkli sürümlerini piyasaya sürüyor. Geçtiğimiz senelerde  iPhone 12 Pro’da  pasifik mavisi, iPhone 13 Pro’da Sierra mavisi ve iPhone 14 Pro’da uzay siyahı ve koyu mor vardı. Bu sene de bu özel rengin koyu kırmızı renk seçeneği olduğu söyleniyor.

iPhone 15 Pro

Yukarıda, Apple’ın son tasarımı daha rafine olacak olsa da, rengin bir iPhone’da nasıl görünebileceğinin bir görseli yer alıyor. Bu normal kırmızı gibi olmayacağını bizlere gösteriyor.

Söylentiler, standart iPhone 15 ve 15 Plus’ın açık mavi ve pembe renklerde geleceğini gösteriyor. Ancak, iPhone 15 çıkış tarihi yaklaştıkça bu bilgiler değişebilir. iPhone 15 Pro, Apple Watch gibi titanyumdan yapılmış olabilir. Apple’ın titanyuma uyacak şekilde  doğal ve uzay siyahı renkler sunabilir.

Apple, yeni iPhone modellerinin çeşitli renklerini resmi olarak piyasaya sürülmeden önce test ediyor. Titanyuma geçişle birlikte Apple’ın verim oranları, üretim süresi ve maliyetler gibi faktörleri göz önünde bulundurarak malzeme için kaplama işlemini mükemmelleştirmesi gerekiyor.

Şu anda raporlar, iPhone 15 Pro’nun koyu kırmızı renkte gelmesinin planlandığını gösteriyor. Apple son dakika değişikliği yapmazsa koyu kırmızı renk seçeneği iPhone 15 Pro’nun farkını ortaya koyan bir renk seçeneği olacak. Fiyat açısından yeni serinin Amerika ve Avrupa pazarında yine aynı fiyattan satılması bekleniyor. Ancak Türkiye pazarında maalesef ki ana modellerin fiyatı bile 40.000 TL‘yi geçer.

Siz yeni renkler hakkında neler düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz